Hoteluri in Baile Olanesti | Alege hotel din Baile Olanesti

sejururi montane
Alege destinatia:

foto interior Continental din Sibiu
Hotel Continental 4*

Craciun & Revelion 2018

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

Craciun & Revelion 2018

foto la hotel International din Sinaia
Hotel Internatiional 4*

Craciun & Revelion 2018

foto interior la Vila Economat
Vila Economat 3*

Craciun & Revelion 2018

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Baile Olanesti

Hoteluri Baile Olanesti
foto Baile Olanesti
Galerie Foto

Selectii hoteluri Baile Olanesti, oferte de cazare 2017

- Baile Olanesti este situata la 18 km. de Rm.Valcea la altitudinea de 450 m. de o parte si de alta a Paraului Olanesti ( afluent a raului Olt ), intr-o depresiune a Carpatilor Meridionali. Climatul continental din statiunea balneoclimaterica, cu ierni blande si veri racoroase favorizeaza precticarea turismolui in toate anotimpurile anului. Supranumita si ,,Izvoarele de Aur'' datorita factorilor de cura reprezentati de apele cu un bogat continut de iod, brom, saodiu, calciu, sulf si clor statiunea este ideala pentru doritorii de odihna si tratament.

La Baile Olanesti veti gasi un stabiliment de bai moderne care permit tratarea a numeroase afectiuni ( boli de rinichi, stomac, afectiuni ale vezicii biliare, diabet, alergii produse de consumul excesiv de medicamente sau alimente alterate etc. ) Un alt avantaj al statiunii este peisajul inconjurator cat si atractiile turistice aflate in apropiere: Manastirea Cozia, Casa memoriala Anton Pann, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Manastirea Horezu, Tezaurul folcloric de ceramica de la Horezu etc.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de toamna - iarna - primavara 2018, oferte speciale la hoteluri din Baile Olanesti, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Baile Olanesti, oferte recomandate:

Hotel Olanesti Baile Olanesti  

foto Hotel Olanesti - Baile Olanesti
Galerie foto hotel
Hotel Olanesti este situat in centrul statiunii Olanesti si dispune de 204 spatii de cazare dotate cu: aer conditionat (o parte din camere), TV, frigider, balcon (o parte din camere), telefon, baie proprie. Alte facilitati oferite la hotel Olanesti: bar de zi, trei sali restaurant, sala conferinte, baza tratament, 4 cabinete medicale, piscina acoperita, parcare.
La baza de tratament din cadrul hotelului Olanesti sunt tratate: afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Olanesti?
Solicitati din timp ofertele de Craciun & Revelion 2017 la hotel Olanesti 3*!


Proceduri posibile: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala.... detalii oferte

Hotel Suprem Baile Olanesti  

foto Hotel Suprem - Baile Olanesti
Galerie foto hotel
Hotel Suprem este situat in statiunea Baile Olanesti, in apropierea bisericii de lemn ( simbol local ). Complexul dispune de 90 locuri repartizate in 45 camere single, duble si apartamente decorate in stil modern si dotate cu: TV cablu, telefon, minibar, baie proprie.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Olanesti? Solicitati din timp ofertele de Craciun & Revelion 2017 la hotel Suprem 3*!

Alte facilitati oferite la hotel Suprem: restaurant, bar, magazin, room service si parcare. Prin calitatile terapeutice ale apelor minerale, statiunea Baile Olanesti este foarte cunoscuta in Europa ( alaturi de alte statiuni de profil: Baden Baden, Karlovy Vary, Aix les Bains, Vichy etc. ). Astfel, ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Revelion 2018 orase europene
orase europene
Revelion 2018

Revelion 2018 destinatii exotice
destinatii exotice
Revelion 2018Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.