Hotel Caro - Bucuresti

descriere.ro
Alege destinatia:

foto interior Continental din Sibiu
Hotel Continental 4*

Craciun & Revelion 2018

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

Craciun & Revelion 2018

foto la hotel International din Sinaia
Hotel Internatiional 4*

Craciun & Revelion 2018

foto interior la Vila Economat
Vila Economat 3*

Craciun & Revelion 2018

Newsletter
Email
Trimite
Home » Bucuresti » 

Hotel Caro, Bucuresti

Hotel Caro Bucuresti
Foto exterior la Hotel Caro 3* Bucuresti Foto interior la Hotel Caro 3* Bucuresti
Galerie Foto
Hotel Caro este situat in imediata apropiere a Lacului Tei, la 10 min. distanta de centrul Bucurestiului si 20 min. de Aeroportul Otopeni, intr-o zona plina de verdeata si este structutat pe 4 parti. Caro Golf, aripa noua a hotelului ( 4* ) dispune de 8 junior suite, un apartament de lux dotat si cu calculator, conexiune internet si fax, 9 sali de conferinte de diferite marimi. Caro Belvedere exprima experienta dobandita in cei 10 ani de functionare a hotelului, toate spatiile de cazare avand aer conditionat si aproape toate, terase. Privelistea poate fi catre gradina hotelului sau catre Lacul Tei. Caro Parc dispune de 16 camere cu terase cu privelistea spre gradina interioara. Aici se regasesc 8 duplex-uri formate dintr-un living si un dormitor aflat la etaj. Caro Horoscop ofera o intimitate aparte in cele 12 camere confortabile. Doua restaurante se afla la dispozitia oaspetilor cu o gama larga de sortimente din gastronomia romaneasca si internationala iar in sezonul cald functioneaza un restaurant cu rerasa.

Alte facilitati oferite la hotel Caro: crama ( dispune si de un salon dedicat nefumatorilor ). Salile de conferinte sunt dotate cu : retroproiector, ecran de proiectie pe trepied, tabla alba, flipchart pe trepied, videoproiector, video, televizor, sistem de amplificare. Prin amplasare si calitatea serviciilor oferite Hotelul Caro este unul dintre cele mai solicitate hoteluri din capltala.
1 Euro = 4,5737 lei la cursul BNR din data de 21.07.2017

Facilitati gasite la Hotel Caro

aer conditionat baie cu cada baie cu dus bar de zi frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu
Alte hoteluri similare:
Hotel Caro Bucuresti 
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Revelion 2018 orase europene
orase europene
Revelion 2018

Revelion 2018 destinatii exotice
destinatii exotice
Revelion 2018Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.