Hotel Green Village - Delta Dunarii

litoral
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel President din Baile Felix
Hotel President Spa 4*

wellness & tratament

foto exterior la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Delta Dunarii » 

Hotel Green Village, Delta Dunarii

Hotel Green Village Delta Dunarii
Foto exterior la Hotel Green Village 4* Delta Dunarii Foto interior la Hotel Green Village 4* Delta Dunarii
Galerie Foto
Hotel Green Village din Delta Dunarii este amplasat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra. Complexul se imparte in 4 zone astfel:
ZONA 1: LEBADA si PELICANUL
,,Lebada'' cuprinde complexul de Vile J, K, L (6 apartamente), formate dintr-un dormitor la etaj si un living la parter. In zona ,,Pelicanul'' se gasesc Vilele 3- 5, fiecare avand 10 camere duble, vilele M-O, cu 6 apartamente, piscina exterioara, centrul SPA (1 salon masaj, 1 sauna), restaurantul principal (240 locuri) si barul brasserie, centrul de distactii cu cinema, biliard, tenis de masa, darts, table, sah, carti de joc, biblioteca, loc de joaca pentru copii la interior si la exterior: cort special amenajat, masute si scaune din lemn, tablita cu creta, diverse jucarii, ansamblu de topogan si leagan, tunel pentru copii, piscina cu apa pentru copii, centrul de afaceri si complexul multifunctional cu 3 sali de conferinta.
ZONA 2: STARCUL ALB
,,Starcul alb'' include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A-I, insumand 18 apartamente. Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj, si living la parter, legatura dintre ele facandu-se printr-o scara interioara. Vila 8 este formata, la randul ei, din 8 camere duble cu paturi twin, 4 la etaj si 4 la parter fiecare avand un living comun.
ZONA 3: EGRETA
,,Egreta'' cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble, o sala de conferinta multifunctionala, cu o capacitate de maxim 100 de locuri si jacuzzi exterior (cca. 91 mp).
ZONA 4: MARINA
,,Marina'' cuprinde accesul barcilor proprii, persoanelor cazate in cadrul Resortului Green Village.

Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interiorul spatiilor de cazare culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje deosebite, spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat si minibar, vilele sunt inconjurate de micute lacuri cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.

Dotari generale ale spatiilor de cazare:
Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca.20 mp si o terasa de cca.15 mp iar la etaj un dormitor de cca.30 mp.
Vilele 1- 5 au cate 10 camere duble cu pat matrimonial dotate cu baie proprie si aer conditionat;
Vila 8- are 8 garsoniere dotate cu aer conditionat si TV dispuse astfel: parter - 4 garsoniere- 1 living (cu WC serviciu) si patru camere twin cu baie proprie; etaj- 4 garsoniere- 1 living (cu WC serviciu) si patru camere twin cu baie proprie;
Vilele A- O- cate 2 apartamente de cate 2 camere; un apartament cu suprafata totala de cca. 65 mp (inclusiv terasa), are la parter un living (fara loc de dormit), terasa si baie iar la etaj un dormitor cu doua paturi twin; este dotat cu aer conditionat, Tv;
Vila 7- 1 apartament cu trei camere, compus din living fara loc de dormit (aer conditionat, Tv, wc serviciu) situat la parter, doua camere twin cu baie proprie si aer conditionat situate la etaj si terase.

Restaurantul principal (240 locuri, la etaj si parter) ofera un meniu rafinat, variat si proaspat, cu specialitati romanesti si internationale, pregatite cu grija de o echipa de bucatari experimentati. Aici gasiti savoarea bucatelor traditionale pescaresti, stropite cu vin vechi si voie buna, refugiul prietenilor petrecareti si al indragostitilor, barul brasserie unde muzica buna se imbina cu aceleasi servicii de exceptie, va asteapta sa savurati cele mai fine bauturi si cocktailuri exotice. Puteti incerca, de asemenea, cina cu foc de tabara, muzica folk si palinca traditionala.

Complexul dispune de 3 sali de conferinta: sala 1 - 120 de locuri, sala 2 - 60 de locuri, sala 3 - 40 de locuri si club (Internet, biblioteca si biliard) cu dotari ultramoderne: sistem audio 5+1, video, digital si pelicula de film, climatizare.
Hotelul Green Village ofera servicii cu mic dejun/ demipensiune.
Adresa hotelului: Delta Dunarii, Sfantu Gheorghe, 827106

De asemenea, cunoscut si sub numele de:
Hotel Green Village Delta Dunarii
Green Village Delta Dunarii
Green Village Hotel Delta Dunarii
Hotel Green Village Romania

Paste 2021 Delta Dunarii la Hotel Green Village 4*


Loc in camera dubla     1155 Lei / pers ... 3 NOPTI ... perioada 30.04 - 03.05
Loc in camera dubla     1499 Lei / pers ... 4 NOPTI ... perioada 29.04 - 03.05

Servicii incluse:
3/ 4 nopti cazare, pensiune completa (cu apa si bauturi soft incluse)
Petrecere 1 Mai in Green Dolphin Camping
Transfer cu barca rapida (Murighiol – Sfantu Gheorghe) dus-intors
Acces la Entertainment Center (biliard, tenis de masa, carți de joc, table, Darts), Kids Club (interior si exterior), Lotus Spa (sauna uscata) si Cinema Paradiso (cu proiectii de film in fiecare seara)

CONDITII TRANSFER: Turisti sunt rugati sa ajunga la ponton cu 15-30 minute inainte de transferul de la Murighiol - Sf. Gheorghe, pentru a avea timp sa fie imbarcati.
Daca intarzierea depaseste 15 minute fata de ora de transfer si nu mai pot fi asteptati, exista doua alternative:
- fie vor fi transferati cu urmatorul transfer disponibil daca exista capacitatea necesara; va atragem atentia ca au prioritate turistii care erau confirmati pentru acea ora!
- fie se poate organiza un transfer special pentru ei - cu un cost suplimentar de 882 Lei / barca  pentru 1-3 persoane sau 1324 Lei / barca pentru 4-5 persoane. Barca care poate efectua transferul special pleaca din Sfantu Gheorghe - face circa 60 minute pana la Murighiol.
Adultii si copiii au dreptul la 1 bagaj de 20 kg pentru bagajele ce depasesc aceasta greutate se va plati o taxa suplimentara de 5 Lei/kg
Resortul Green Village isi asuma dreptul de a refuza transportul unui bagaj mai mare de 35 kg/persoana, sau a bicicletei / caruciorului de copil / animalului, servicii ce nu au fost comandate anticipat in momentul rezervarii transferului;
Transferul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului, in lipsa acestuia, clienta isi asuma consecintele transferului. Femeile insarcinate trebuie sa comunice acest lucru la imbarcare conducatorului navei si sa semneze o declaratie pe proprie raspundere pentru asumarea calatoriei.
LOCUL DE IMBARCARE PENTRU TRANSFER este din parcarea STAR 2000. Coordonate GPS: 45°02'36.9"N 29°11'29.0"E (45.043595, 29.191396) Venind dinspre Tulcea cand ajungeti la indicatorul care va arata iesirea din Murighiol, virati stanga conform indicatorului Green Village, drumul este asfaltat. Dupa aproximativ 600 m veti intalni o mica intersectie inainte de parcarea Cormoran, virati dreapta conform indicatorului Green Village pe acest drum si continuati aproximativ 700 de m, pe stanga sensului de mers, veti vedea signalistica benzinariei "STAR 2000", dar si un panotaj mare cu imagine si logo "Green Village". Masinile se vor lasa in parcarea STAR 2000, este pazita si privata si se achita la fata locului 20 lei/zi/masina. Plata se va face cash la plecare in baza unei cartele primite la sosire

NOTA: repartizarea camerelor se va face in functie de disponibilitate, in corpurile care vor fi deschise.

WEEKDAYS la Hotel Green Village 4* ... extrasezon


Perioade: 15.04 - 08.06 si 31.10 - 20.12

Loc in camera dubla ZONA EGRETA      409 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA EGRETA      505 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB      455 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB      665 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA PELICANUL      540 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA PELICANUL      675 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Perioade: 09.06 - 07.07 si 11.09 - 30.10

Loc in camera dubla ZONA EGRETA      455 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA EGRETA      565 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB      588 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB      729 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA PELICANUL      675 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA PELICANUL      845 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Servicii incluse:
4/ 5 nopti cazare cu mic dejun
Entertainment Center - cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, remi, darts, carti de joc, ,,biblioteca de vacanta''.
Spa Center- piscina exterioara, jacuzzi exterior, sauna uscata
Kids Club - interior: cort special amenajat, masute si scaune din lemn, tablita cu creta, diverse jucari, exterior: ansamblu de topogan si leagan, piscina pentru copii
NOTA: ofertele sunt valabile astfel: 4 sau 5 nopti cu intrare Duminica sau 4 nopti cu intrare Luni.

WEEKDAYS la Hotel Green Village 4* ... sezon


Perioade: 08.07 - 07.08 si 14.08 - 10.09

Loc in camera dubla ZONA EGRETA      955 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA EGRETA    1195 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB     1055 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB     1319 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA PELICANUL     1159 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA PELICANUL     1449 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Perioade: 08.08 - 13.08

Loc in camera dubla ZONA EGRETA      1109 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA EGRETA      1379 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB      1159 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB      1449 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Loc in camera dubla ZONA PELICANUL      1259 Lei/ pers/ sejur ... 4 NOPTI
Loc in camera dubla ZONA PELICANUL      1578 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI

Servicii incluse:
4/ 5 nopti cazare cu demipensiune
Entertainment Center - cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, remi, darts, carti de joc, ,,biblioteca de vacanta''.
Spa Center- piscina exterioara, jacuzzi exterior, sauna uscata
Kids Club - interior: cort special amenajat, masute si scaune din lemn, tablita cu creta, diverse jucari, exterior: ansamblu de topogan si leagan, piscina pentru copii

,,Platesti 3 si stai 4 NOPTI'' la Hotel Green Village 4*


Perioade: 15.04 - 08.06 si 31.10 - 20.12

Loc in camera dubla ZONA EGRETA               360 Lei/ pers/ sejur
Loc in camera dubla ZONA STARCUL ALB    399 Lei/ pers/ sejur
Loc in camera dubla ZONA PELICANUL         480 Lei/ pers/ sejur

Servicii incluse:
3 nopti cazare cu mic dejun + 1 noapte GRATUIT
Entertainment Center - cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, remi, darts, carti de joc, ,,biblioteca de vacanta''.
Spa Center- piscina exterioara, jacuzzi exterior, sauna uscata
Kids Club - interior: cort special amenajat, masute si scaune din lemn, tablita cu creta, diverse jucari, exterior: ansamblu de topogan si leagan, piscina pentru copii

Posibilitate de Transfer Murghiol - Sfantu Gheorghe - Murghiol
- 185 lei/ persoana/ dus-intors in perioada 01.05 - 07.07 si 11.09 - 15.10
- 210  lei/ persoana/ dus-intors in perioada 08.07-10.09
Copiii intre 0- 4.99 ani au asigurat transferul gratuit, fara loc;
Copiii intre 5- 13.99 ani platesc 50% din costul transferului, cu loc;
Orar transferuri - Ponton STAR 2000:
Murighiol - Sf. Gheorghe: 13:30 si 17:30
Sf. Gheorghe - Murighiol: 10:30 si 15:30
Dupa lasarea serii nu se mai fac transferuri.

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Green Village.
Rezerva acum
Pentru rezervare cazare la Hotel Green Village din Delta Dunarii va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume *
Introduceti un nume !
Telefon *
Introduceti un numar de telefon !
Oras *
Introduceti orasul din datele personale !
Email *
Introduceti o adresa de email valida!
Data intrarii * Data iesirii *
Introduceti data de intrare !
Introduceti data de iesire !
Nr.Persoane *
Introduceti numarul de persoane (numar intreg) !
Detalii rezervare

1 Euro = 4,8972 lei la cursul BNR din data de 29.03.2021

Facilitati gasite la Hotel Green Village

aer conditionat baie cu cada baie cu dus bar de zi biliard frigider in camera baie proprie parcare piscina in aer liber punct informatii turistice restaurant sali de receptie sporturi nautice telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu terenuri sportive spectacole de varietati sali de conferinte salon mic dejun
Alte hoteluri similare:
Hotel Green Village Delta Dunarii 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2020, reduceri

Hotel Termal 3*
wellness & Spa Baile Felix

oferte speciale la Eforie Nord, Hotel Europa
Hotel Europa 4*
plaja & wellness & Spa

oferte speciale la Balvanyos 2020, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*
wellness & tratament
Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.