Hotel Sunrise - Delta Dunarii

litoral
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Delta Dunarii » 

Hotel Sunrise, Delta Dunarii

Hotel Sunrise Delta Dunarii
Foto exterior la Hotel Sunrise 3* Delta Dunarii Foto interior la Hotel Sunrise 3* Delta Dunarii
Galerie Foto
Hotel Sunrise din Delta Dunarii este asezat intr-un cadru natural deosebit, in localitatea Crisan, pe malul drept al bratului Sulina ( la 50 km. distanta de Tulcea si 20 km de Sulina ). Pesajul mirific al Deltei este completat, astfel, de confortul oferit de cele 58 locuri de cazare ale hotelului, repartizate in 29 camere duble. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, baie proprie, TV cablu, telefon si minibar.
Complexul dispune de centrala termica, apa calda permanenta  si incalzirea centrala ( pe timpul perioadelor friguroase ). La restaurantul hotelului, amenajat pe doua nivele, se pot servi diferite specialitati traditionale sau internationale din peste cat si alte preparate, toate din materii prime 100 % naturale obtinute din productia propriei microferme.

Alte facilitati oferite la hotel Sunrise: bar de zi si de noapte, piscine, sala de fitness echipata cu aparate moderne, sala de billiard, tennis de masa, sala de conferinte ( 35 locuri - echipata cu: TV color, video, flipchart si video-proiector ), terasa, loc special amenajat pentru prepararea gratarului in aer liber si loc amenajat pentru foc de tabara pe malul iazului. In imediata apropiere a hotelului se afla: Lacul Puiu, Lacul Rosu, Mila 23, Letea cat si celelalte doua brate ale Deltei: Sf. Gheorghe si Chilia. Complexul hotelului dispune de posibilitati de transfer realizate cu o salupa de agrement ( max. 20 pers ) si o alta salupa de lux ( max. 5 pers ) echipate cu veste de salvare, binocluri si lazi frigorifice.
Alte variante de transport din orasul Tulcea in Sulina sunt: nava clasica si nava rapida de pasageri. La cerere se poate facilita si transportul de la pontonul de acostare din Sulina pana la hotel cat si alte detalii personalizate ale sejurului.

Complexul Sunrise dispune si de 6 vile a cate 4 camere duble dotate cu TV, aer conditionat, minibar si baie proprie. Tarifele pentru aceste camere sunt identice cu ale hotelului.
1 Euro = 4,7586 lei la cursul BNR din data de 07.05.2019

Facilitati gasite la Hotel Sunrise

aer conditionat baie cu cada baie cu dus divertisment baie proprie incalzire centrala parcare piscina in aer liber punct informatii turistice restaurant sala gimnastica sauna televizor in camera televiziune prin cablu
Alte hoteluri similare:
 
Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.