Hotel Rex - Tulcea

descriere.ro
Alege destinatia:

foto interior Continental din Sibiu
Hotel Continental 4*

Craciun & Revelion 2018

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

Craciun & Revelion 2018

foto la hotel International din Sinaia
Hotel Internatiional 4*

Craciun & Revelion 2018

foto interior la Vila Economat
Vila Economat 3*

Craciun & Revelion 2018

Newsletter
Email
Trimite
Home » Tulcea » 

Hotel Rex, Tulcea

Hotel Rex Tulcea
Foto exterior la Hotel Rex 4* Tulcea Foto interior la Hotel Rex 4* Tulcea
Galerie Foto
Hotel Rex este situat în centrul financiar al orasului Tulcea, intre cele 2 sucursale ale bancilor BRD, BCR si ofera oaspetilor sai confort si servicii la standarde internationale. Imbinarea stilului clasic cu cel modern, a rafinamentului cu eleganta si bunul gust, a serviciilor de calitate cu gradul ridicat de profesionalism si amabilitatea personalului sunt doar cateva din atuurile hotelului.

Spatiile de cazare sunt repartizate in: 33 camere duble si 6 apartamente, fiind dotate cu: aer conditionat, conexiune la internet, uscator de par, TV cablu, telefon, baie proprie si sistem de acces electronic prin card. Decoratiunile interioare impreuna cu mobilierul modern si dotarile existente creeaza o ambianta placuta si un confort deosebit.

Alte facilitati gasite la hotel Rex: restaurant ( 80 locuri) unde aveti posibilitatea sa gustati din multitudinea de preparate din peste specifice zonei sau sa incercati preparatele traditionale romanesti si internationale, room service, bar, sala de conferinte ( 50 locuri - video-proiector, ecran de proiectie, flipchart, televizor color si video), servicii de spalatorie, parcare pazita si rent a car.

Alte servicii oferite: croaziere cu nave proprii in Delta Dunarii (recreere, pescuit, observatul pasarilor, ecoturism, vanatoare etc ), organizarea de vizite la Manastirea Celic Dere, Cocos Niculitel, ruinele cetatii Heracleea, cetatea romano-bizantina Dionogetia, Bazilica Paleeo-crestina din Niculitel cat si organizarea de vizite la renumitele podgorii dobrogene ( cu degustare de vinuri ).
Detalii contact Hotel Rex Tulcea

Telefon :    0240 511351
Fax :           0240 511354  
E-mail :      info@hotelrex.ro
Web:           www.hotelrex.ro

Adresa :     Str. Toamnei, nr. 1
Localitate: Tulcea
Judetul:     Tulcea
1 Euro = 4,5737 lei la cursul BNR din data de 21.07.2017

Facilitati gasite la Hotel Rex

aer conditionat baie cu cada baie cu dus bar de zi frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant room service sporturi nautice telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu sali de conferinte
Alte hoteluri similare:
Hotel Rex Tulcea 
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Revelion 2018 orase europene
orase europene
Revelion 2018

Revelion 2018 destinatii exotice
destinatii exotice
Revelion 2018Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.