Hoteluri in Iasi | Alege hotel din Iasi

descriere.ro
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Iasi

Hoteluri Iasi
foto Iasi
Galerie Foto
Situat in nord-est-ul tarii, Iasul ofera, prin asezarea sa, o imagine unica. Asemenea orasului Roma,  Iasul se intinde pe sapte coline pe o suprafata de 3770 ha si avand o populatie de 348.400 locuitori. Orasul Iasi este considerat capitala culturala a Romaniei. Prin casele memoriale, centre culturale, teatre, muzee, biblioteci, monumente, filarmonica, opera si mass-media  ofera un amestec remarcabil al trecutului cu prezentul. Vechile cladiri se imbina cu noile constructii transformand orasul intr-un important centru social, economic si cultural al Romaniei.

Evenimente importante din istoria Romaniei s-au conturat in Iasi. Astfel, capitala Moldovei timp de 3 secole  a cunoscut momente de cumpana  in timpul domnitorilor : Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru Lapusneanu etc. De-a lungul timpului in Iasi au trait oameni de renume mondial ca : Grigore Ureche, Miron Costin, Ion Neculce, Dimitrie Cantemir, Al.Ioan Cuza, Mihail Kogalniceanu, Vasile Alecsandri, Titu Maiorescu, Mihai Eminescu, Ion Creanga, M.Sadoveanu, N.Iorga, Otilia Cazimir cat si George Emil Palade singurul roman care a primit premiul Nobel.

Un rol aparte in dezvoltarea culturala si sociala in viata orasului au avut: prima universitate infiintata din Romania, primul muzeu literar memorial (Bojdeuca din Ticau) cat si primul spectacol de teatru jucat in limba romana. Prin activitatea culturala desfasurata Iasul a devenit astazi un oras modern. Activitatea industriala care ia amploare recomanda orasul si in domeniul acesta  ca pe unul dintre cele mai importante orase din Romania.

Hoteluri din Iasi, oferte recomandate:

Hotel Europa Iasi  

foto Hotel Europa - Iasi
Galerie foto hotel
Hotel Europa este situat in Iasi si dispune de 110 locuri de cazare repartizate in 66 camere si 4 apartamente. Toate spatiile de cazare ofera confortul unui hotel de 5* fiind foarte bine iluninate, izolate fonic, dotate cu instalatii de aer conditionat, mobilier modern si de buna calitate, mini - bar, TV satelit, telefon/fax, acces internet, baie cu dotari la nivelul ultimelor exigente (uscator de par si telefon).
Alte facilitati oferite la hotel Europa: restaurant, braserie, bar, room-service, spalatorie, calcatorie, restaurant, braserie, bar, birouri, 2 sali de conferinte (50 si 250 de locuri - modern mobilate, dotate cu sisteme audio-video, posibilitate de traducere simultana si toate facilitatile necesare ), salon de infrumusetare si ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.