Hoteluri in Harghita Bai | Alege hotel din Harghita Bai

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Harghita Bai

Hoteluri Harghita Bai
foto Harghita Bai
Galerie Foto
Statiunea montana Harghita Bai este situata la 21 km. distanta de Miescurea Ciuc si 45 km de Odorheiul Secuiesc, in Muntii Harghitei la 1350 m. altitudine. Inca din 1800 micuta statiune devine cunoscuta datorita pe de o parte peisajului inconjurator iar pe de alta parte datorita apelor sale minerale si a mofetelor sulfuroase folocsite in tratarea bolilor cardiovasculare si afectiunilor reumatice.

Clima, cea mai aspra dintre regiunile Europei situate la aceeasi latitudine, determina ca sezonul de iarna sa fie cel mai lung din tara ( in medie de 150 zile ) temperaturile scazute fiind foarte frecvente ( -36*C in decembrie 2002 ).Aici veti gasi conditii optime pentru practicarea sporturilor de iarna, cateva partii cu diferite grade de dificultate dotate cu teleschi, o partie pentru snowboard cu 5 trambuline, 2 centre pentru inchiriat echipament sportiv cat si cateva baruri unde va puteti refugia din calea frigului. Peisajul deosebit cat si posibilitatea precticarii sporturilor de iarna sunt doar cateva avantaje care determina ca numarul turistilor sa creasca de la an la an.

Hoteluri din Harghita Bai, oferte recomandate:

Pensiunea Pokat Harghita Bai  

foto Pensiunea Pokat - Harghita Bai
Galerie foto hotel
Pensiunea Pokat este situata la 1 km de intrarea in Harghita Bai intr-o zona linistita si dispune de 25 locuri de cazare repartizate in 7 camere duble, o tripla si 2 camere cu 4 locuri. La parterul pensiunii este amenajat un restaurant, un bar si o sauna, la et. I exista un living, o camera dubla cu baie in exterior. Etaj 2- 4 cam dbl cu grup sanitar interior ,  1 cam duble cu baie ext si 1 cam de 4 locuri cu baie in ext.; Etaj 3 -1 cam dbl cu baie proprie in int 1 cam de 4 locuri cu baie in interior si 1 cam tripla cu baie in ext. Camerele dispun de TV, telefon si internet. Alte facilitati : parcare, inchiriere auto, asigurare instructori de ski, plimbari cu sania, calarie.... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.