Hoteluri in Tulcea | Alege hotel din Tulcea

descriere.ro
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Tulcea

Hoteluri Tulcea
foto Tulcea
Galerie Foto
Una dintre cele mai vechi asezari din zona Deltei Dunarii, orasul Tulcea isi are originile inca din perioada sec. al II - lea cand pe aceste meleaguri romanii au construit un port ce adapostea flota. Mai tarziu in jurul portului au aparut mai multe constructii protejate de ziduri solide care au format o cetate stapanita pe rand de bizantini si genovezi iar din 1390 a intrat sub autoritatea domnitorului Mirecea cel Batran.

Intre 1416 - 1877 cetatea este sub stapanire otomana iar dupa Razboiul de Independenta (1877-1878) asezarea prinde contururi devenind resedinta de provincie si cunoscand o deszoltare economico-sociala continua. Una dintre cele mai importante cladiri a orasului este Muzeul Deltei Dunarii (1950) care reprezinta un important monument de arhitectura si aduna o impresionanta colectie de botanica, entomologie, malacologie, preparate umede, ornitologie, mamologie si mineralogie, care insumeaza peste 65.000 de piese muzeale.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Tulcea, relaxare & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.
Hotel Rex ****

Hoteluri din Tulcea, oferte recomandate:

Hotel Rex Tulcea  

foto Hotel Rex - Tulcea
Galerie foto hotel
Hotel Rex este situat în centrul financiar al orasului Tulcea, intre cele 2 sucursale ale bancilor BRD, BCR si ofera oaspetilor sai confort si servicii la standarde internationale. Imbinarea stilului clasic cu cel modern, a rafinamentului cu eleganta si bunul gust, a serviciilor de calitate cu gradul ridicat de profesionalism si amabilitatea personalului sunt doar cateva din atuurile hotelului.

Spatiile de cazare sunt repartizate in: 33 camere duble si 6 apartamente, fiind dotate cu: aer conditionat, conexiune la internet, uscator de par, TV cablu, telefon, baie proprie si sistem de acces electronic prin card. Decoratiunile interioare impreuna cu mobilierul modern si dotarile existente creeaza o ambianta placuta si un confort deosebit.

Alte facilitati gasite la hotel Rex: restaurant ( 80 locuri) unde aveti posibilitatea sa gustati din multitudinea de preparate din peste specifice zonei ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.