Hoteluri in Tulcea | Alege hotel din Tulcea

descriere.ro
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament
2019

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament
2019

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament
2019

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Tulcea

Hoteluri Tulcea
foto Tulcea
Galerie Foto
Una dintre cele mai vechi asezari din zona Deltei Dunarii, orasul Tulcea isi are originile inca din perioada sec. al II - lea cand pe aceste meleaguri romanii au construit un port ce adapostea flota. Mai tarziu in jurul portului au aparut mai multe constructii protejate de ziduri solide care au format o cetate stapanita pe rand de bizantini si genovezi iar din 1390 a intrat sub autoritatea domnitorului Mirecea cel Batran.

Intre 1416 - 1877 cetatea este sub stapanire otomana iar dupa Razboiul de Independenta (1877-1878) asezarea prinde contururi devenind resedinta de provincie si cunoscand o deszoltare economico-sociala continua. Una dintre cele mai importante cladiri a orasului este Muzeul Deltei Dunarii (1950) care reprezinta un important monument de arhitectura si aduna o impresionanta colectie de botanica, entomologie, malacologie, preparate umede, ornitologie, mamologie si mineralogie, care insumeaza peste 65.000 de piese muzeale.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de iarna- primavara- vara 2019, oferte speciale la hoteluri din Tulcea, relaxare & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.
Hotel Rex ****

Hoteluri din Tulcea, oferte recomandate:

Hotel Rex Tulcea  

foto Hotel Rex - Tulcea
Galerie foto hotel
Hotel Rex este situat în centrul financiar al orasului Tulcea, intre cele 2 sucursale ale bancilor BRD, BCR si ofera oaspetilor sai confort si servicii la standarde internationale. Imbinarea stilului clasic cu cel modern, a rafinamentului cu eleganta si bunul gust, a serviciilor de calitate cu gradul ridicat de profesionalism si amabilitatea personalului sunt doar cateva din atuurile hotelului.

Spatiile de cazare sunt repartizate in: 33 camere duble si 6 apartamente, fiind dotate cu: aer conditionat, conexiune la internet, uscator de par, TV cablu, telefon, baie proprie si sistem de acces electronic prin card. Decoratiunile interioare impreuna cu mobilierul modern si dotarile existente creeaza o ambianta placuta si un confort deosebit.

Alte facilitati gasite la hotel Rex: restaurant ( 80 locuri) unde aveti posibilitatea sa gustati din multitudinea de preparate din peste specifice zonei ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Bulgaria early booking
preduceri ealry booking 


Sharm El Sheikh 2019
primavara la plaja 2019


Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.