Hotel Rex - Tulcea

descriere.ro
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Tulcea » 

Hotel Rex, Tulcea

Hotel Rex Tulcea
Foto exterior la Hotel Rex 4* Tulcea Foto interior la Hotel Rex 4* Tulcea
Galerie Foto
Hotel Rex este situat în centrul financiar al orasului Tulcea, intre cele 2 sucursale ale bancilor BRD, BCR si ofera oaspetilor sai confort si servicii la standarde internationale. Imbinarea stilului clasic cu cel modern, a rafinamentului cu eleganta si bunul gust, a serviciilor de calitate cu gradul ridicat de profesionalism si amabilitatea personalului sunt doar cateva din atuurile hotelului.

Spatiile de cazare sunt repartizate in: 33 camere duble si 6 apartamente, fiind dotate cu: aer conditionat, conexiune la internet, uscator de par, TV cablu, telefon, baie proprie si sistem de acces electronic prin card. Decoratiunile interioare impreuna cu mobilierul modern si dotarile existente creeaza o ambianta placuta si un confort deosebit.

Alte facilitati gasite la hotel Rex: restaurant ( 80 locuri) unde aveti posibilitatea sa gustati din multitudinea de preparate din peste specifice zonei sau sa incercati preparatele traditionale romanesti si internationale, room service, bar, sala de conferinte ( 50 locuri - video-proiector, ecran de proiectie, flipchart, televizor color si video), servicii de spalatorie, parcare pazita si rent a car.

Alte servicii oferite: croaziere cu nave proprii in Delta Dunarii (recreere, pescuit, observatul pasarilor, ecoturism, vanatoare etc ), organizarea de vizite la Manastirea Celic Dere, Cocos Niculitel, ruinele cetatii Heracleea, cetatea romano-bizantina Dionogetia, Bazilica Paleeo-crestina din Niculitel cat si organizarea de vizite la renumitele podgorii dobrogene ( cu degustare de vinuri ).
Detalii contact Hotel Rex Tulcea

Telefon :    0240 511351
Fax :           0240 511354  
E-mail :      info@hotelrex.ro
Web:           www.hotelrex.ro

Adresa :     Str. Toamnei, nr. 1
Localitate: Tulcea
Judetul:     Tulcea
1 Euro = 4,9255 lei la cursul BNR din data de 20.01.2023

Facilitati gasite la Hotel Rex

aer conditionat baie cu cada baie cu dus bar de zi frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant room service sporturi nautice telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu sali de conferinte
Alte hoteluri similare:
Hotel Rex Tulcea 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.