Hoteluri in Oradea | Alege hotel din Oradea

descriere.ro
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Oradea

Hoteluri Oradea
foto Oradea
Galerie Foto
Oradea este asezata in parte centrala a continentului european, la distante sensibil egale de Viena, Praga si Bucuresti. Orasul este un punct obligatoriu de trecere pe drumurile ce leaga Europa centrala si de nord de partea sud-estica a continentului nostru. Prin pozitia geografica Oradea este un oras privilegiat.

Trecutul istoric, frumusetea arhitecturala a cladirilor, clima blanda si apele geotermale cu efecte miraculoase au dus la dezvoltarea unor statiuni balneo-climaterice in zona favorizand potentialul turistic al orasului ( Baile Felix si Baile 1 Mai aflate in imediata apropiere a orasului ).

Principalele obiective de interes turistic al orasului se afla in partea centrala a orasului. Restaurante, cluburi de noapte, baruri, discoteci si cazinouri ofera momente de relaxare si distractie pentru toata lumea. Constructiile moderne de utilitate publica sau blocurile de locuinte sunt integrate in peisajul orasului vechi.

Administrativ, orasul este impartit in 5 cartiere. Este de remarcat o tendinta a unor familii de oradeni de a se retrage din zonele aglomerate a orasului spre zonele linistite formand mici cartiere rezidentiale la marginea orasului.

Pentru vacanta dvs. va pregatim oferte de primavara- vara- toamna 2019, oferte speciale, hoteluri din Oradea, selectii cazare si relaxare in cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Oradea, oferte recomandate:

Hotel Continental Oradea  

foto Hotel Continental - Oradea
Galerie foto hotel
Hotelul Continental Forum este situat in centrul orasului Oradea  pe malul Crisului Repede si dispune de 168 camere (28 duble, 133 camere cu pat matrimonial si 7 apartamente). Toate spatiile de cazare sunt dotate cu : aer conditionat, baie proprie, minibar, uscator de par, telefon, internet, termostat reglabil, TV cablu.
Complexul dispune si de camere executive si camere pentru nefumatori. In cadrul restaurantului ( 120 locuri ) veti putea sa incercati din multitudintea de preparate culinate atat traditionale cat si internationale.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Oradea?
LOCURI LIMITATE! rezervati din timp ofertele de Craciun & Revelion 2019 la hotel Continental 4*


Alte facilitati oferite la hotel Continental Forum: salon pentru servirea micului dejun, bar, night club ( 90 locuri - spectacole de dans clasic si cabaret ), 5 sali de conferinta ( flipchart, videoproiector, retroproiector, traducere simultana, video & TV, ecran de proiectie ), piscina cu apa termala, masaj, sauna,  salon de coafura / frizerie si manechiura / pedichiura, terasa ( 50 locuri ), loc de joaca pentru copii si posibilitati de picnic ... chiar in centrul orasului.... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.