Hoteluri in Maramures | Alege hotel din Maramures

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Maramures

Hoteluri Maramures
foto Maramures
Galerie Foto
Maramures este situat in nord-vestul tarii, aproape de granita cu Ucraina, este o zona muntoasa, inconjurata de muntii Rodnei, Maramuresului, Tiblesului si Gutaiului.

Arta populara este conservata, casele si portile din lemn, uneltele, ceramica, bisericile de lemn (unice in lume), obiceiurile populare, casele memoriale cat si alte elemente etnografice si folclorice fiind foarte respandite in zona. Foarte vizitate sunt bisericile de lemn cu turle inalte din Surdesti (turla de 53 m), Rozavlea si Bogdan Voda.

In Maramures aveti posibilitatea sa cunoasteti arta autentica si in cadrul muzeelor din Baia Mare si Sighetu Marmatiei cat si a celor peste 200 monumente de arhitectura populara de la Borsa, Mogosa si Izvoarele. Merita vizitate si satele de pe vaile Izei, Marei, Viseului si Tisei, adevarate muzeee in aer liber.

Cea mai mare atractie din Maramures este Cimitirul Vesel de la Sapanta, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate, picturile reprezentand scene din viata si ocupatia persoanelor inhumate. Pe unele cruci exista versuri in care sunt descrise, uneori in mod umoristic, persoanele respective.

Frumusetea lacului de acumulare de la Firiza atrag turistii an de an pt. a vizita imprejurimile orasului Baia Sprie.

Maramuresul este renumit si pt. existenta aici a peste 100 izvoare cu apa minerala (Viseul de Sus, Baia Borsa, Poiana Botizii, Baiut, etc.) cat si a multitudinii de terenuri de vanatoare si a rezervatiilor naturale.

Iarna in Maramures dureaza pana in lunile mai, favorizand turistii doritori de practicare a sporturilor pe zapada. Astfel, in Borsa sunt amenajate 5 partii de schi (Puzdrele, Poiana Stiol, Poiana Stiol-Vf. Stiol - grad de dificultate medie, Bradet - grad de dificultate usor, Olimpica - dispune de nocturna si are grad de dificultate ridicat), teleschi si telescaun cat si o trambulina naturala. Alte partii in Maramures: Șuior, Mogoșa, Izvoare si Cavnic.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Maramures, relaxare la munte & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Maramures, oferte recomandate:

Hotel Paltinis Maramures  

foto Hotel Paltinis - Maramures
Galerie foto hotel
Hotel Paltinis din Maramures este situat la 800 m. distanta de partia din Borsa si dispune de 47 locuri de cazare repartizate in: 16 camere duble, 1 camera tripla si 3 apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu: baie proprie, balcon, TV cablu.

Alte facilitati de care veti beneficia la hotel Paltinis: bar, restaurant ( 50 locuri ), terasa si parcare. Pastravaria proprie, situata in imediata apropiere a complexului, asigura necesarul de peste proaspat.
Adresa hotel Paltinis: Borsa, Maramures, Strada Viseut, nr. 42

Hotel Roata Maramures  

foto Hotel Roata - Maramures
Galerie foto hotel
Hotel Roata este situat in Cavnic / Maramures in apropierea partiilor de schi. Cele 28 spatii de cazare sunt dotate cu: TV, telefon, minibar, acces internet, baie proprie.

Alte facilitati de care veti beneficia la hotel Roata: salon pentru servirea micului dejun, restaurant, sala de conferinte, acces internet wireless, parcare sepravegheata.... detalii oferte

Hotel Suior Maramures  

foto Hotel Suior - Maramures
Galerie foto hotel
Hotel Suior este situat in nord-vestul Romaniei, in Maramures, la poalele muntilor Gutai, la 16 Km de Baia Mare si dispune de 99 locuri de cazare repartizate in 3 cladiri ( Iza, Mara si Ignis ). Cele 53 camere ( 7 single, 24 cu 2 paturi, 14 cu pat matrimonial si 6 apartamente ) sunt dotate cu mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par si cabina dus.

Alte facilitati oferite la hotel Suior: restaurant (120 locuri) cu preparate specifice bucatariei maramuresene cat si specifice bucatariei romanesti si internationale, terasa, sala de conferinte (80 locuri - instalatie de... detalii oferte

Hotel Victoria Maramures  

foto Hotel Victoria - Maramures
Galerie foto hotel
Hotel Victoria din Maramures este amplasat in populara statiune montana Borsa, la 2,3 Km de partia de schi Runc-Stiol si la 32 Km. distanta de Viseu de Sus. Spatiile de cazare sunt dotate cu: baie proprie, Tv cablu, telefon, minibar, balcon.

Alte facilitati oferite la hotel Victoria: bar, restaurant ce ofera preparate din bucataria traditionala maramuresana cat si internationala, acces internet wireless, sala de conferinte, servicii de spalatorie, loc de... detalii oferte

Pensiunea Popasul din Deal Maramures  

foto Pensiunea Popasul din Deal - Maramures
Galerie foto hotel
Pensiunea Popasul din Deal din Maramures este amplasata in Ocna Sugatag, la doar 20 minute de mers cu masina de partiile de schi din Cavnic.
Cele 14 spatii de cazare sunt dotate cu: baie proprie, uscator de par, TV, frigider.

In cadrul pensiunii veti putea beneficia si de: salon pentru servirea mesei (60 locuri), bar de zi (20 locuri), terasa acoperita, gratar... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.