Hoteluri in Buzias | Alege hotel din Buzias

sejururi montane
Alege destinatia:

foto interior Aro Palace din Brasov
Hotel Aro Palace 5*

Revelion 2019

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament
Revelion 2019

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament
Revelion 2019

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament
Revelion 2019

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Buzias

Hoteluri Buzias
foto Buzias
Galerie Foto

Selectii hoteluri Buzias, oferte de cazare, hoteluri la munte

- Buzias este situat in vestul tarii, la 34 km de Timisoara. Climatul de campie cu ierni blande si veri placute face din statiunea balneoclimaterica un loc primitor, atat pentru cei care doresc sa urmeze un tratament cat si pentru cei care vor doar sa se odihneasca. Factorii naturali terapeutici din zona sunt: apele minerale carbogazoase, mofetele si bioclimatul sedativ de crutare. Prima atestare documentara dateaza din anul 1321 iar prima incercare de punere in valoare a caracterului terapeutic al apelor minerale prin captarea primului izvor mineral a avut loc in 1811. Buzias a fost declarat oras in 1956. In 1918 au fost contruite primele centre balneare, llocalitatea fiind declarata statiune balneoclimaterica.

La Buzias se trateaza afectiuni: cardiovasculare, reumatismale, post traumatice, afectiunile neurologice periferice si centrale, afectiuni respiratorii, ginecologice, metabolice si de nutritie, nevroza astenica sau boli profesionale. In bazele de tratament din statiune exista instalatii pentru bai calde la cazi cu apa minerala carbogazoasa, fizioterapie, instalatii pentru aerosoli si inhalatii, sala de gimnastica si masaj medical. Turistii au la dispozitie pentru relaxare: o sala de sport, strandul cu apa carbogazoasa, parcul cu platani, expozitia de arta populara banateana, teatrul de vara si muzeul balnear.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de iarna- primavara- vara 2019, oferte speciale la hoteluri din Buzias, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Buzias, oferte recomandate:

Hotel Phoenix Buzias  

foto Hotel Phoenix - Buzias
Galerie foto hotel
Hotel Phoenix din Buzias este situat in apropierea centrului istoric al statiunii si dispune de 43 camere duble si doua apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu: Tv LCD, telefon, internet wi-fi, climatizare, minibar, seif, draperii black-out, baie proprie cu dus/cada, uscator de par.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Buzias? Solicitati din timp ofertele speciale de Craciun & Revelion 2019 la hotel Phoenix 4*!

Alte facilitati oferite la hotel Phoenix: ascensor, restaurant (70 locuri), parcare. In imediata apropriere este situat Centrul de Conferinte al statiunii (300 locuri) dotat cu: lumina naturala, sistem black-out, internet de mare viteza WI-FI, ecran pentru proiectii, videoproiectoare, flipchart-uri, smart board, sistem de traducere simultana, salon  petru  coffee-break cat si Centrul Wellness & SPA (la 80m in cadrul Complexului Parc 3*): piscina semiolimpica, jacuzzi, sauna ... detalii oferte

Hotel Parc Buzias  

foto Hotel Parc - Buzias
Galerie foto hotel
Hotel Parc din Buzias este situat la 800 m. distanta de centrul statiunii si dispune de 138 camere duble si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu: baie proprie, incalzire centrala, TV cablu, telefon, acces internet wireless.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Buzias? Solicitati din timp ofertele speciale de Craciun & Revelion 2019 la hotel Parc 3*!

Alte facilitati de care veti beneficia la Hotel Parc: restaurant (290 locuri), bar de zi, baza de tratament ultramoderna (bai cu apa minerala, fizioterapie, hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, aromaterapie), magazin, frizerie/coafor, 3 sali conferinte (20-100 locuri) cu dotari audio video,  spalatorie, sauna, si parcare.... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Orase Europene de Revelion 2019
Orase Europene
de Revelion 2019

Craciun & Revelion in Sharm El Sheikh
Craciun & Revelion 2019


Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.