Hoteluri in Buzias | Alege hotel din Buzias

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Buzias

Hoteluri Buzias
foto Buzias
Galerie Foto
Buzias este situat in vestul tarii, la 34 km de Timisoara. Climatul de campie cu ierni blande si veri placute face din statiunea balneoclimaterica un loc primitor, atat pentru cei care doresc sa urmeze un tratament cat si pentru cei care vor doar sa se odihneasca. Factorii naturali terapeutici din zona sunt: apele minerale carbogazoase, mofetele si bioclimatul sedativ de crutare. Prima atestare documentara dateaza din anul 1321 iar prima incercare de punere in valoare a caracterului terapeutic al apelor minerale prin captarea primului izvor mineral a avut loc in 1811. Buzias a fost declarat oras in 1956. In 1918 au fost contruite primele centre balneare, llocalitatea fiind declarata statiune balneoclimaterica.

La Buzias se trateaza afectiuni: cardiovasculare, reumatismale, post traumatice, afectiunile neurologice periferice si centrale, afectiuni respiratorii, ginecologice, metabolice si de nutritie, nevroza astenica sau boli profesionale. In bazele de tratament din statiune exista instalatii pentru bai calde la cazi cu apa minerala carbogazoasa, fizioterapie, instalatii pentru aerosoli si inhalatii, sala de gimnastica si masaj medical. Turistii au la dispozitie pentru relaxare: o sala de sport, strandul cu apa carbogazoasa, parcul cu platani, expozitia de arta populara banateana, teatrul de vara si muzeul balnear.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Buzias, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Buzias, oferte recomandate:

Hotel Phoenix Buzias  

foto Hotel Phoenix - Buzias
Galerie foto hotel
Hotel Phoenix este situat in apropierea centrului istoric al statiunii Buzias si dispune de 43 camere duble si doua apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu: Tv LCD, telefon, internet wi-fi, climatizare, minibar, seif, draperii black-out, baie proprie cu dus/cada, uscator de par.

Alte facilitati oferite la hotel: ascensor, restaurant (70 locuri), parcare. In imediata apropriere este situat Centrul de Conferinte al statiunii (300 locuri) dotat cu: lumina naturala, sistem black-out, internet... detalii oferte

Hotel Parc Buzias  

foto Hotel Parc - Buzias
Galerie foto hotel
Hotel Parc din Buzias este situat la 800 m. distanta de centrul statiunii si dispune de 138 camere duble si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu: baie proprie, incalzire centrala, TV cablu, telefon, acces internet wireless.

Alte facilitati de care veti beneficia la hotel Parc: restaurant (290 locuri), bar de zi, baza de tratament ultramoderna (bai cu apa minerala, fizioterapie, hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, aromaterapie), magazin, frizerie/coafor, 3 sali de conferinte (20-100 locuri) cu dotari audio video, spalatorie, sauna, si parcare.

De asemenea, cunoscut si sub numele de:
Hotel Parc Buzias
Parc Buzias
Parc Hotel Buzias
Hotel Parc Romania
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.