Hoteluri in Geoagiu Bai | Alege hotel din Geoagiu Bai

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotel Lotus din Baile Felix
Hotel Latus Therm 5*

wellness & tratament

foto exterior la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Geoagiu Bai

Hoteluri Geoagiu Bai
foto Geoagiu Bai
Galerie Foto

Selectii hoteluri Geoagiu Bai, oferte de cazare, tratament

- Geoagiu Bai este situata in sudul Muntilor Apuseni, la altitudinea de 355 m. intr-o superba zona colinara acoperita de paduri, in apropierea Vaii Muresului, la 19 km de Orastie, 40 km de Deva si 90 km de aeroportul din Sibiu. In statiune predomina un climat reconfortant, tonic, cu variatii mici de temperatura, cu ierni blande si veri placute ( temperatura medie 20 C), anual inregistrandu-se peste 100 zile insorite. Calitatile curative ale apelor minerale sunt cunoscute inca din perioada dacica cand localitatea a fost denumita Germisara. Dupa colonizare, romanii amenajeaza termele captand izvoarele prin tuburi de teracota. Utilizarea apelor a devenit sistematica mai ales la inceputul secolului XX, când au fost amenajate primele unitati balneare.

La Geoagiu Bai se pot trata: afectiuni reumatismale, degenerative inflamatorii, post traumatice, ginecologice, afectiuni ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, nevroze astenice, boli profesionale, afectiuni ale aparatului renal, afectiuni asociate endocrine, boli de nutritie, afectiuni metabolice. Factorii naturali sunt compusi din : ape minerale pe jumatate termale, bicarbonatate, bogate in calciu, magneziu, hipotonice folosite in cura balneara completa, namoluri de turba, unsuroase, iodate si feruginoase folosite pentru impachetari si aplicari partiale, gaze terapeutice (mofete) completate de bioclima tonica, stimulativa, cu o presiune atmosferica moderata si aer pur fara alergogeni, bogat in ioni negativi.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Geoagiu Bai, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Geoagiu Bai, oferte recomandate:

Hotel Germisara Geoagiu Bai  

foto Hotel Germisara - Geoagiu Bai
Galerie foto hotel
Hotel Germisara este situat in statiunea balneara si dispune de spatii de cazare repartizate in  144 de camere confortabile si 7 apartamente elegante. Camerele sunt decorate cu mult gust si sunt dotate cu: baie proprie, minibar, halate de baie, TV cablu, telefon si acces la internet.

Alte facilitati gasite la hotel Germisara: restaurant, 2 baruri,  terase, lift, safe, room service, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in camere, centru de conferinta (150 locuri ), spalatorie, Centru Wellnes & Spa ( tratament cu parafina, 2 bazine, 2 cabine de sauna, o cabina solar, salon de coafura, manichiura - pedichiura, masaj, hidroterapie, cabinet inhalatii, ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*
wellness & Spa Baile Felix

oferte speciale la Eforie Nord, Hotel Europa
Hotel Europa 4*
plaja & wellness & Spa

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*
wellness & tratament
Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.