Hotel Germisara - Geoagiu Bai

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Geoagiu Bai » 

Hotel Germisara, Geoagiu Bai

Hotel Germisara Geoagiu Bai
Foto exterior la Hotel Germisara 4* Geoagiu Bai Foto interior la Hotel Germisara 4* Geoagiu Bai
Galerie Foto
Hotel Germisara este situat in Geoagiu Bai, in statiunea balneara si dispune de spatii de cazare repartizate in  144 de camere confortabile si 7 apartamente elegante. Camerele sunt decorate cu mult gust si sunt dotate cu: baie proprie, minibar, halate de baie, TV cablu, telefon si acces la internet.

Alte facilitati gasite la hotel Germisara: restaurant, 2 baruri,  terase, lift, safe, room service, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in camere, centru de conferinta (150 locuri ), spalatorie, Centru Wellnes & Spa ( tratament cu parafina, 2 bazine, 2 cabine de sauna, o cabina solar, salon de coafura, manichiura - pedichiura, masaj, hidroterapie, cabinet inhalatii, electroterapie ) si parcare.
Adresa hotel Germisara: Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 B, cod 335450, jud. Hunedoara

Wellness & Relaxare 2019 la Hotel Germisara 4* ... demipensiune


Loc in camera dubla fara blacon    819 Lei/ sejur ... 04.01 - 26.04
Loc in camera dubla cu blacon       905 Lei/ sejur ... 04.01 - 26.04

Servicii incluse:
5 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez si cina meniul zilei, acces gratuit la piscine, saune, sala fitness

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23.68 Lei/zi/camera.

Wellness & Relaxare 2018 la Hotel Germisara 4* ... pensiune completa


Loc in camera dubla fara blacon    805 Lei/ sejur ... 15.10 - 23.12
Loc in camera dubla cu blacon       889 Lei/ sejur ... 15.10 - 23.12

Servicii incluse:
5 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina meniul zilei, acces gratuit la piscine, saune, sala fitness.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil (vor primi jumatate de portie la masa) si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla. Se poate opta si pentru un numar mai mare de 5 nopti. Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23 Lei/zi/camera.

Tratament balnear 2018 la Hotel Germisara 4* ... 5 NOPTI


Loc in camera dubla fara blacon    889 Lei/ sejur ... 15.10 - 23.12
Loc in camera dubla cu blacon       965 Lei/ sejur ... 15.10 - 23.12

Servicii incluse:
5 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun bufet suedez, pranz si cina - meniul zilei), 4 proceduri/zi/persoana (de luni pana vineri la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: aerosoli de grup, electroterapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii cu parafina), acces gratuit la cele 2 piscine, acces la cele 2 saune, sala de fitness.

Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (analize, radiografii, RMN, etc), trimitere din partea medicului de familie pe care sa fie precizat: catre specialitatea-recuperare ,,medicina fizica si balneologie'' (RMFB), card de sanatate si act de identitate. Intrare Duminica incepand cu orele 14.00, iesire Vinerea pana la orele 12.00. Taxa de statiune nu este inclusa in tarif. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil (vor primi jumatate de portie la masa) si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla.

Intrarea duminica cu cina, iesire vineri cu mic dejun.
Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23 Lei/zi/camera.

Tratament balnear 2018 la Hotel Germisara 4* ... 12 NOPTI


Loc in camera dubla fara blacon    1885 Lei/ sejur ... 15.10 - 23.12
Loc in camera dubla cu blacon       2075 Lei/ sejur ... 15.10 - 23.12

Servicii incluse:
12 nopti cazare cu pensiune completa (mic dejun bufet suedez, pranz si cina - meniul zilei), 4 proceduri/zi/persoana (de luni pana vineri la recomandarea medicului specialist dintre urmatoarele: aerosoli de grup, electroterapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii cu parafina), acces gratuit la cele 2 piscine, acces la cele 2 saune, sala de fitness.

Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (analize, radiografii, RMN, etc), trimitere din partea medicului de familie pe care sa fie precizat: catre specialitatea-recuperare ,,medicina fizica si balneologie'' (RMFB), card de sanatate si act de identitate.. Intrare Duminica incepand cu orele 14.00, iesire Vinerea pana la orele 12.00. Taxa de statiune nu este inclusa in tarif. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Facilitati copii: pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani vor achita supliment copil (vor primi jumatate de portie la masa) si nu vor beneficia de pat suplimentar. Peste 14 ani cazarea se poate face doar in apartament achitand c-valoarea unui loc in camera dubla.

Intrarea duminica cu cina, iesire vineri cu mic dejun.
Optional supliment front view (camera cu orientare in fata hotelului) - 23 Lei/zi/camera.

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor de la hotel Germisara 4*.
Rezerva acum
Pentru rezervare cazare la Hotel Germisara din Geoagiu Bai va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume *
Introduceti un nume !
Telefon *
Introduceti un numar de telefon !
Oras *
Introduceti orasul din datele personale !
Email *
Introduceti o adresa de email valida!
Data intrarii * Data iesirii *
Introduceti data de intrare !
Introduceti data de iesire !
Nr.Persoane *
Introduceti numarul de persoane (numar intreg) !
Detalii rezervare

1 Euro = 4,7586 lei la cursul BNR din data de 07.05.2019

Facilitati gasite la Hotel Germisara

aer conditionat ascensor baie cu cada baie cu dus bar de zi baza de tratament casa de schimb carti de credit divertisment frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare piscina acoperita punct informatii turistice restaurant room service sala gimnastica sauna telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu seif sali de conferinte
Alte hoteluri similare:
Hotel Germisara Geoagiu Bai 
 
Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.