Hoteluri in Covasna | Alege hotel din Covasna

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Covasna

Hoteluri Covasna
foto Covasna
Galerie Foto
Statiunea balneoclimaterica Covasna este situata in zona de curbura a Muntilor Carpati, la 60 Km. distanta de Brasov, 35 km. de Sfantu Gheroghe, 250 km. de Bucuresti, la o altitudine de 600 metri si beneficiaza de un climat bogat in factori naturali datorita padurilor de brazi din imprejurimi. Aici veti putea sa va bucurati de veri racoroase si ierni moderate. Covasna este denumita si ,,statiunea celor 1000 de izvoare'', datorita multitudinii de factori naturali care se gasesc in apele minerale ale izvoarelor si iezerelor, ce sunt folositi in cura balneara mai ales cea cu profil cardiovascular. Cea mai importanta activitate terapeutica este cea de recuperare cardiovasculara, realizata prin stabilirea modului de recuperare de o comisie mixta formata din medici balneologi si cardiologi, sub atenta indrumare a Clinicii de Cardiologie a Spitalului Fundeni si a Institutului de Balneologie Bucuresti. Recent au fost lansate cura anti-stres si cura anti-obezitate care au ca obiectiv prevenirea bolilor cardiovasculare si nu numai.

Pe langa tratarea bolilar aparatului cardiovascular (arteriopatii, cardiopatie ischemica cronica, hipertensiune, valvulopatii, boli cronice ale venelor) in bazele de tratament din statiune se mai trateaza si: bolile dermatologice, bolile tubului digestiv, endocrine, ale aparatului locomotor, ale rinichilor, boli ale sistemului nervos, afectiuni profesionale etc. Bazele de tratament, complet renovate, sunt dotate cu : mofete (emanatii naturale de bioxid de carbon utilizate in scop terapeutic sub control medical), hidroterapie (bai cu apa minerala, bai de plante si dus subacval), electroterapie (aparatura electrica de joasa, medie si inalta frecventa), masaj, gimnastica medicala, impachetare parafina si aerosoloterapie.

Statiunea Covasna ofera si obiective turistice recomandate a fi vizitate ( Cetatea Zanelor - construita in timpul domniei lui Burebista, Planul Inclinat - o constructie din anul 1899 care asigura transportul unor materiale cu ajutorul fortei gravitationale, participarea la sarbatoarea ,,Nedeia mocaneasca'' care are loc in fiecare an pe 20 iulie de Sfantul Ilie si ofera spectacolul pastrarii traditiilor si obiceiurilor oierilor din partea locului cat si participarea la drumetiile organizate in muntii din zona).

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Covasna, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Covasna, oferte recomandate:

Hotel Caprioara Covasna  

foto Hotel Caprioara - Covasna
Galerie foto hotel
Hotel Caprioara este situat in centrul statiunii Covasna si dispune de 72 spatii de cazare amenajate modern si doate cu: baie proprie, uscator de par, halate de baie, telefon, minibar, tv, balcon si posibilitate conectare internet, aer conditionat.
Alte facilitati oferite la hotel Caprioara: 2 lifturi, 2 restaurante (Transilvania si Bucovina), rampa acces pentru persoane cu afectiuni locomotorii, 2 baruri (Capri - situat in lobby si Panoramic - situat la et. IX - lea, un amestec de design modern cu vintage), spatiu comercial, spatiu depozitare bagaje, piscina interioara, centru de conferinte ( 2 sali, capacitate max. 120 pers), parcare auto.

In cadrul complexului veti beneficia si de baza de tratament proprie dotata cu mofete si bai carbogazoase, sauna, sala de gimnastica, jacuzzi, laborator personal medical specializat si serviciu de asistenta medicala... detalii oferte

Hotel Clermont Covasna  

foto Hotel Clermont - Covasna
Galerie foto hotel
Hotel Clermont din Covasna este situat in estul statiunii si dispune de 156 locuri de cazare repartizate in 51 camere standard, 11 camere executive, 10 apartamente junior (matrimonial + canapea), 2 apartamente Senior (living + 2 dormitoare) si un apartament Prezidential (living + 2 dormitoare + terasa). Toate spatiile de cazare sunt dotate cu: acces in camera pe baza de cartela, climatizare, baie proprie, priza alimentare, aparat de ras, uscator de par, minibar, seif, TV satelit, telefon. Servicii standard: piscina, sauna, jacuzzi, fitness, internet cablu si wireless, serviciu Concierge (informatii utile, preluare si transmitere mesaje, corespondenta, apeluri trezire), serviciu bagaje, jocuri (sah, table, rummy, carti), ziare, reviste, paturi copii sub 5 ani, parcare amenajata cu supraveghere video 24h, plati electronice (VISA, MASTERCARD, AMEX), ATM BRD.

Alte servicii oferite la Hotel Clermont: tratament VIP (buchete de flori, fructe, sampanie etc.), room service, 2 restaurante, spalatorie/calcatorie, transfer de la gara sau aeroport, lucrari secretariat si... detalii oferte

Hotel Covasna Covasna  

foto Hotel Covasna - Covasna
Galerie foto hotel
Hotel Covasna este situat in centrul statiunii Covasna si dispune de 115 spatii de cazare repartizate in 2 corpuri de cladire renovate complet si dotate cu: baile proprie, Tv, frigider si telefon. Alte facilitati: 2 lifturi, rampa de acces carucioare, spatiu de depozitare bagaje, restaurant (220 locuri) si parcare. Servicii oferite: telefon, fax, internet, cosmetica, frizerie, coafura, spalat / calcat lenjerie, xerox, room service, asistenta medicala de urgenta, primire si distribuire corespondenta, transport bagaje.

Complexul Covasna dispune de baza de tratament proprie dotata cu sauna, sala de gimnastica, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat, serviciu de asistenta medicala permanent.
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.