Hoteluri in Cluj Napoca | Alege hotel din Cluj Napoca

descriere.ro
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Cluj Napoca

Hoteluri Cluj Napoca
foto Cluj Napoca
Galerie Foto
Cluj, orasul de pe Somesul Mic, este situat in zona de interferenta dintre Muntii Apuseni si Podisul Somesan. Orasul s-a nascut si dezvoltat pe una din principalele axe de comunicare ce leaga Europa de Vest de Sudul Europei. Cele mai vechi atestari ale orasului dateaza din scrierile geografului Claudius Ptolemeu (85-165 e.n.) care considera orasul printre cele mai imortante localitati ale Daciei numindu-l Napoca.

Municipiul Cluj-Napoca  are 332.000 locuitori si este un centru de atractie turistica, atât datorita monumentelor apartinând trecutului istoric (Biserica si Manastirea Franciscanilor, Biserica Sf.Mihail, Biserica Sf. Petru si Pavel, Biserica Ortodoxa si Fortificatia din Cluj Manastur, Casa Matei Corvin, Universitatea Babes-Bolyai, Zidurile de aparare ale Cetatii Clujului etc.), cat si bogatei activitati cultural-stiintifice (10 institutii superioare cu 30 de facultati) favorizate de inestimabile valori gazduite în muzee si biblioteci de rezonanta nationala, de existenta teatrelor dramatice si lirice (Teatrul si opera Nationala Romana, Teatrul si opera Maghiara, Filarmonica, Academia de Muzica Gheorghe Dima), cu larga audienta si pe plan international. Un alt punct de interes al Clujului este Gradina Botanica - asezamânt de notorietate europeana, în incinta careia se afla si un valoros muzeu botanic.

Cazarea turistilor este asigurata printr-o retea formata din 14 hoteluri (2121 locuri), un motel (17 locuri) si doua campinguri (1330 locuri) numarul unitatilor de cazare fiind in continua crestere. Inprejurimile Clujului sunt pitoresti si atractive. Faima Muntilor Apuseni este data de peisajele sale: pasuni largi, varfuri vulcanice, chei inguste si adanci, unice in Romania, cat si in Europa (Cheile Turzii, Cheile Turenilor). De asemenea, exista pesteri de valoare speologica: Pestera Mare si Pestera Piatra Ponorului. Alte puncte de interes turistic sunt si cele peste 600 de monumente arhitectonice in toate stilurile europene de la cel gotic, baroc si renascentist pana la cele moderne.

Hoteluri din Cluj Napoca, oferte recomandate:

Hotel Topaz Cluj Napoca  

foto Hotel Topaz - Cluj Napoca
Galerie foto hotel
Hotelul Topaz este situat la 5 min. de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca si la 8 km. distanta de Aeroportul International Cluj-Napoca. Cele 47 camere sunt structurate astfel: 37 camere single si duble, 4 junior suite si 6 apartamente. Toate spatiile de cazare sunt decorate cu gust si sunt dotate cu: aer conditionat, TV cablu, telefon, acces internet de mare viteza, uscator de par, minibar, baie proprie.
Alte facilitati oferite la hotel Topaz: restaurant ( 120 locuri ), restaurant Ciuleandra ( 45 locuri ), bar, 5 sali de conferinte, Business-Center cu servicii de secretariat, room-service, servicii de spalatorie, lift, parcare privata gratuita, rent-a-car. Se accepta carti de... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.