Hoteluri in Bucuresti | Alege hotel din Bucuresti

descriere.ro
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Bucuresti

Hoteluri Bucuresti
foto Bucuresti
Galerie Foto
Orasul Bucuresti este capitala Romaniei si este situat in partea de Sud a tarii de-a lungul raurilor Dambovita si Colentina, la 60 km de fluviul Dunarea,120 Km de M-tii Carpati si 226 km de Marea Neagra. Cu o populatie de peste 2.000.000 locuitori orasul este cel mai mare si important centru politic, cultural-stiintific, economic, financiar-bancar, comercial, de invatamant, cultural-stiintific, de trasnsport si turistic al tarii.

Administrativ Bucurestiul este impartit in 6 sectoare la care (din 1981) a fost adaugat si Sectorul Agricol Ilfov (38 comune periferice Bucurestiului).

Din punct de vedere turistic orasul prezinta un interes deosebit datorita numeroaselor atractii ca : Atheneul Roman, Arcul de Triumf, Statuia lui Mihai Viteazu, Monumentul Aviatorilor, Casa Poporului, Casa "Capsa", Palatul Parlamentului, Palatul Regal, Teatrul National , Muzeul National de Arta, Muzeul National de Istorie, Muzeul Satului, Gradina Botanica, Parcul Cismigiu , Parcul Herastrau si Biserica Manastirii Casin. Tot aici puteti gasi:  Muzeul de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Muzeul Cailor Ferate Romane, Muzeul Curtea Veche, Muzeul Pompierilor etc.

Capacitatea de cazare a capitalei este de peste 12.000 locuri in 46 hoteluri, hosteluri si apartamente cu regim hotelier. Posibilitatile de distractie sunt diversificate, de la baruri de noapte, restaurante, la teatre, cinematografe, discoteci sau cazinouri.

Hoteluri din Bucuresti, oferte recomandate:

Hotel Phoenicia Bucuresti  

foto Hotel Phoenicia - Bucuresti
Galerie foto hotel
Hotel Phoenicia Grand este amplasat la 3 min. distanda de Aeroportul Baneasa, 10 min. de Aeroportul Otopeni, 10 min. de Gara de Nord si dispune de 348 spatii de cazare repartizate in: 238 camere duble matrimoniale, 2 camere pentru persoane cu nevoi speciale, 2 camere pentru insotitori ai persoanelor cu nevoi speciale, 66 camere double twin, 14 camere cu baldachin, 21 apartamente junior, 3 apartamente executive, un apartament Prezidential si un  apartament Regal. Spatiile de cazare sunt dotate cu: internet gratuit,  TV (53 de canale nationale si internationale), telefon cu linie directa (nationala si internationala), sistem de climatizare,  minibar, acces cartela magnetica si ... detalii oferte

Hotel Herastrau Bucuresti  

foto Hotel Herastrau - Bucuresti
Galerie foto hotel
Hotel Herastrau este situat in zona rezidentiala a Bucurestiului, in mijlocul parcului Herastrau ( unul din cele mai frumoase din capitala ), pe malul lacului cu acelasi nume. Cu o traditie de peste 50 ani, Complexul dispune de 46 locuri de cazare repartizate in 17 camere duble si 3 apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, TV satelit, radio, telefon cu acces international si baie proprie.

Alte facilitati oferite la hotel Herastrau: salon mic dejun, room service, inchirieri automobile, fax, internet, e-mail, transfer aeroport - hotel si retur, curatatorie-spalatorie, depozitare valori, acces special persoane cu handicap, acceptare plati electronice cu cardul ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.