Hoteluri in Baile Olanesti | Alege hotel din Baile Olanesti

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Baile Olanesti

Hoteluri Baile Olanesti
foto Baile Olanesti
Galerie Foto
Baile Olanesti este situata la 18 km. de Rm.Valcea la altitudinea de 450 m. de o parte si de alta a Paraului Olanesti ( afluent a raului Olt ), intr-o depresiune a Carpatilor Meridionali. Climatul continental din statiunea balneoclimaterica, cu ierni blande si veri racoroase favorizeaza precticarea turismolui in toate anotimpurile anului. Supranumita si ,,Izvoarele de Aur'' datorita factorilor de cura reprezentati de apele cu un bogat continut de iod, brom, saodiu, calciu, sulf si clor statiunea este ideala pentru doritorii de odihna si tratament.

La Baile Olanesti veti gasi un stabiliment de bai moderne care permit tratarea a numeroase afectiuni ( boli de rinichi, stomac, afectiuni ale vezicii biliare, diabet, alergii produse de consumul excesiv de medicamente sau alimente alterate etc. ) Un alt avantaj al statiunii este peisajul inconjurator cat si atractiile turistice aflate in apropiere: Manastirea Cozia, Casa memoriala Anton Pann, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Manastirea Horezu, Tezaurul folcloric de ceramica de la Horezu etc.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Baile Olanesti, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Baile Olanesti, oferte recomandate:

Hotel Olanesti Baile Olanesti  

foto Hotel Olanesti - Baile Olanesti
Galerie foto hotel
Hotel Olanesti este situat in centrul statiunii Olanesti si dispune de 204 spatii de cazare dotate cu: TV cablu, frigider, telefon, baie proprie, balcon (o parte din camere). Alte facilitati oferite in cadrul complexului: bar de zi, trei sali restaurant, sala conferinte, baza tratament, 4 cabinete medicale, piscina acoperita, parcare.

La baza de tratament din cadrul hotelului Olanesti sunt tratate: afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate. Proceduri posibile: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala.... detalii oferte

Hotel Suprem Baile Olanesti  

foto Hotel Suprem - Baile Olanesti
Galerie foto hotel
Hotel Suprem este situat in statiunea Baile Olanesti, in apropierea bisericii de lemn ( simbol local ). Complexul dispune de 90 locuri repartizate in 45 camere single, duble si apartamente decorate in stil modern si dotate cu: TV cablu, telefon, minibar, baie proprie.

Alte facilitati oferite la hotel Suprem: restaurant, bar, magazin, room service si parcare. Prin calitatile terapeutice ale apelor minerale, statiunea Baile Olanesti este foarte cunoscuta in Europa ( alaturi de alte statiuni de profil: Baden Baden, Karlovy Vary, Aix les Bains, Vichy etc. ). Astfel, ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.