Hoteluri in Vatra Dornei | Alege hotel din Vatra Dornei

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Vatra Dornei

Hoteluri Vatra Dornei
foto Vatra Dornei
Galerie Foto
Vatra Dornei, supranumita si ,,Perla Bucovinei', este situata la o altitudine de 800 m, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna, in depresiunea tectono-vulcanica ,,Tara Dornelor' din Carpatii Orientali la 40 km. de Campulung Moldovenesc, 110 km. de Suceava si 83 km. de Bistrita. Orasul este inconjurat de Muntii Giumalau, Muntii Bistritei, Muntii Calimani, Muntii Rodna, Muntii Suhard si Muntii Obcina Mestecanis. Climatul statiunii este unul subalpin, cu o temperatura medie anuala de 5,2*C, fara vanturi putenice, cu o atmosfera bogata in esente volatile de brad si aerosoli. Factorii de cura sunt reprezentati de ape minerale carbogazoase, feruginoase, slab bicarbonatate, sodice, calcice, magneziene, hipotone, namol de turba.

Cazarea in statiune este asigurata de hoteluri, vile si locuinte particulare. Statiunea cu sezon permanent, Vatra Dornei, este un loc ideal de odihna si petrecere a vacantei, care ofera posibilitati de practicare a alpinismului si a sporturilor de iarna. Cele mai renumite atractii turistice sunt : parcul natural din centrul statiunii, renumit pentru veveritele care incanta vizitatorii cat si pentru concertele sustinute in sezonul estival de orchestra din localitate, cabana de pe Dealul Runc, Muzeul vanatorii si stiintelor naturale, Muzeul etnografic al Bucovinei etc. Agentia de voiaj din localitate organizeaza excursii cu autocarul pe diferite trasee.

Unul dintre cele mai interesante trasee este cel care include vizitarea manastirilor din Nordul Moldovei (Voronet construita in 1488, Humor 1530; Moldovita 1532, Sucevita 1581-1601). Toate aceste manastiri reprezinta monumente unicat ale artei feudale romanesti, cu picturi murale atat interioare cat si exterioare. Vatra Dornei mai este renumita si pentru tratamentele care se pot efectua sub atenta ingrijite a personalului calificat al bazelor de tratament. Astfel, in aceste baze se pot trata: afectiuni cardiovasculare, afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze), afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendperiostoze, periartrita, stari dupa operatii pe muschi, oase si articulatii), afectiuni neurologice periferice (pareze usoare); afectiuni asociate (respiratorii, endocrine, afectiuni ale tubului digestiv, ginecologice, metabolice si de nutritie, nevroza astenica, boli profesionale). Baile calde cu ape minerale, bai calde de namol, impachetari calde cu namol si parafina, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie, fizioterapie, fitoterapie (solux, ultraviolete, ultrasunete, laser), mofeta, gimnastica medicala ajuta la tonifierea organismului cat si la tratarea afectiunilor mai sus mentionate.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Vatra Dornei, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare

Hoteluri din Vatra Dornei, oferte recomandate:

Hotel Carol Vatra Dornei  

foto Hotel Carol - Vatra Dornei
Galerie foto hotel
Hotel Carol Vatra Dornei este situat in centrul statiunii la 250 m distanta de partia de ski si dispune de 36 de locuri de cazare repartizate in: 2 single, 2 duble, 9 garsoniere, 3 apartamente cu un living si un dormitor si 1 apartament cu un living si 2 dormitoare. Sptatiile de cazare sunt dotate cu: TV, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie.

La Hotel Carol Vatra Dornei veti beneficia si de: restaurant cu aspect medieval (100 locuri), wellness & spa, terapii: tratamente corporale, exfolieri, sauna uscata, sauna cu infrarosu, jacuzzi, salina... detalii oferte

Hotel Dorna Vatra Dornei  

foto Hotel Dorna - Vatra Dornei
Galerie foto hotel
Hotel Dorna Vatra Dornei este situat la baza Partiei Parc din statiune. Complexul dispune de 39 spatii de cazare ( 1 suita, 9 apartamente 4*, 19 camere 4* si 10 camere 3*).
Spatiile de cazare sunt dotate astfel: suita - apartament cu living room ce uneste  doua dormitoare, fiecare cu baie proprie; Apartamente de 4* - fiecare apartament are dormitor si living room dotat cu canapea extensibila; Tot hotelul este dotat la 4*, diferenta dintre camerele de 3* si cele de 4* o constituie doar dimensiunile camerelor. Camerele la standardul de 3*, sunt dotate cu pat matrimonial, televizor cu TV cablu, acces internet, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.

Alte facilitati oferite la Hotel Dorna Vatra Dornei: 1 sala de conferinta (60 locuri) complet utilata pt. evenimente, conferinta, training sau intalniri de afaceri, restaurant (140 locuri), bar cu design deosebit, situat la etajul cinci al cladirii, cu vedere panoramica de exceptie, piscina interioara, sauna finlandeza, sauna umeda, sala de fitness.... detalii oferte

Hotel Bradul Vatra Dornei  

foto Hotel Bradul - Vatra Dornei
Galerie foto hotel
Hotel Bradul face parte din Complexul Bradul & Calimani fiind situat in imadiata apropiere a parcului din statiunea Vatra Dornei cat si a partiei de ski. Cele 312 locuri de cazare sunt renovate complet si sunt dotate cu: baie proprie, telefon, TV prin cablu. Camerele situate la etajul 1 (fara balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, avand si frigider cu minibar in dotare.
Restaurantul situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri ,,ca la mama acasa''. Situat la parterul complexului Clubul Qube Party ofera o atmosfera placuta atat celor tineri cat si celor mai in varsta. Sala de conferinte ( 120 locuri ) este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie.

Alte facilitati oferite la Hotel Bradul: lift, seif la receptie, piscina, sauna cat si de o baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru impachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, pneumoterapie, filoterapie, buvete cu apa... detalii oferte

Hotel Calimani Vatra Dornei  

foto Hotel Calimani - Vatra Dornei
Galerie foto hotel
Hotel Calimani face parte din Complexul Bradul & Calimani fiind situat in imadiata apropiere a parcului din statiunea Vatra Dornei cat si a partiei de ski. Cele 290 locuri de cazare sunt renovate si sunt dotate cu: baie proprie, telefon, TV prin cablu. Camerele situate la etajul 1 (fara balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, avand si frigider cu minibar.

Restaurantul situat la parterul complexului ( 400 locuri ) este dotat cu aparate pentru purificarea aerului si instalatie pentru aer condrtionat cat si mobilier modern. Sala de conferinte (100 locuri) este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie.

Alte facilitati: lift, seif la receptie, bar, terasa, piscina, sauna masaj, solar, cat si de o baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru impachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, pneumoterapie, filoterapie, buvete cu apa minerala pentru cura interna, mofete, impachetari cu parafina.
Adresa hotelului Calimani: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5, cod 725700, judetul Suceava

Hotel Intus Vatra Dornei  

foto Hotel Intus - Vatra Dornei
Galerie foto hotel
Hotel Intus este situat in centrul statiunii Vatra Dornei si dispune de 147 camere duble dotate cu: baie proprie, tv cablu, telefon si frigider.
Alte facilitati oferite la hotel Intus: restaurant ( 140 de locuri ), lift, baza de tratament, sala de conferinte, sala de gimnastica, sauna, masaj, coafor, frizerie, seif, teren de sport, club, bar, 3 cabinete medicale si parcare.
Adresa hotel Intus: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5B, cod 725700, jud. Suceava
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.