Hoteluri in Ocna Sibiului | Alege hotel din Ocna Sibiului

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Ocna Sibiului

Hoteluri Ocna Sibiului
foto Ocna Sibiului
Galerie Foto
Denumita si litoralul Transilvaniei, statiunea Ocna Sibiului este situate in nord-vestul depresiunii Sibiului la 15 km distanta de oras.

Apele sarate ale lacurilor cu o concentratie ridicata, apa minerala a izvorului Horea, namolul sapropelic, topoclimatul sedativ relaxant cu efecte tonifiante asupra organismului uman fac ca la Ocna Sibiului sa fie tratate : afectiuni reumatice, afectiuni inflamatorii subacute si cronice ale anexelor, sterilitatea, boli ale aparatului locomotor prin proceduri de tipul : bai, masaj subacvatic, bai partiale cu vartej pentru membrele superioare si inferioare, tratamente cu namol si parafina si termo terapie contrastanta (sauna), pulverizatii colective, masaj uscat si elongatii cervicale si lombare, proceduri cu curenti de joasa, medie si inalta frecventa, cultura fizica medicala pe aparatura moderna, cazi pentru intregul corp sau tratamente partiale cu ape cloruro-sodice hiperconcentrate.

Lacurile de astazi sunt rezultatul procesului de transformare a minelor din zona care au fost abandonate datorita infiltrarii apei de ploaie prin panza freatica care a dus la prabusirea peretilor. Elementul hidrologic este bogat reprezentat avand suprafata hidrologic─â de 35.700 mp si un volum de 265.700 metri cubi. Salinitatea creste de la luciul apei inspre fundul lacului, cota maxim─â (320 g/l) fiind atinsa la contactul cu masivul de sare. Cristalul de sare are efect organoleptic specific, prin proprietatile curative pe care le are.

Hoteluri din Ocna Sibiului, oferte recomandate:

Hotel Helios Ocna Sibiului  

foto Hotel Helios - Ocna Sibiului
Galerie foto hotel
Hotel Helios din Ocna Sibiului este situat in centrul statiunii si dispune de 52 spatii de cazare dotate cu: TV, minibar, baie proprie, uscator de par. Alte facilitati de care veti beneficia la hotel Helios: restaurant ( salon romanesc, italian, chinezesc), pub, baza de tratament, 2 sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, sauna, baie turceasca, jacuzzi, cabinet pentru masaj de intretinere, salon biliard, piscine cu apa dulce si sarata (acoperite si in aer liber inclusiv piscina cu apa sarata pentru copii in aer liber).... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.