Hoteluri in Calimanesti - Caciulata | Alege hotel din Calimanesti - Caciulata

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Calimanesti - Caciulata

Hoteluri Calimanesti - Caciulata
foto Calimanesti - Caciulata
Galerie Foto
Calimanesti - Caciulata este situata in judetul Valcea, la 18 km. distanta de Ramnicu Valcea, 60 km. de Sibiu, 140 km de Bucuresti, 221 km de Cluj Napoca, 326 km de Timisoara. Statiunea balneara este recunascuta pentru apele minerale cu concentratii, compozitii chimice si temperaturi variate, sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, magneziene, in cea mai mare parte hipotone, bioclimat sedativ de crutare.  
La Calimanesti - Caciulata veti beneficia si de stranduri termale, posibilitati de drumetii in zona de munte (Varful Cozia 1.644 m), vizitarea manastirilor Stanisoara, Frasinei, Cozia, Turnu cat si excursii la alte obiective turistice din judet si imprejurimi.

Profilul statiunii este digestiv, renal si reumatologic, aici putandu-se trata: afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hipoacide, constipatia cronica, colite cronice), afectiuni hepato-biliare (diskinezia biliara, colecistita cronica necalculoasa sau calculoasa, tulburari dupa ficat operat: colecistectomie, hepatita cronica, pancreatita cronica), afectiuni renale si ale cailor urinare (litiaza renala neoperata sau operata, litiaza cailor urinare, pielonefrita cronica, infectii urinare, glomerulonefrita cronica stabilizata), afectiuni metabolice si de nutritie (diabetul zaharat, stari de hiperuricemii, de hiperlicemii, obezitate), afectiuni reumatismale inflamatorii (stari alergice articulare, dupa reumatism articular acut sau dupa infectii de focar), afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala), afectiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa entorse, luxatii si fracturi), afectiuni neurologice periferice (pareze, stari dupa poliomielita), afectiuni respiratorii (persoane expuse la noxe respiratorii, microbiene sau virotice, astmul alergic, bronsitele si traheo-bronsitele cronice,bronsiectazia), afectiuni asociate ginecologice, otorinolaringologice, dermatologice, cardiovasculare, endocrine, nevroza astenica, boli profesionale.
Acestea sunt tratate cu ajutorul unor instalatii pentru bai calde cu apa minerala in vane si bazine, bazin descoperit cu apa termala sulfuroasa (Caciulata), buvete pentru cura interna cu apa minerala, instalatii pentru aerosoli si inhalatii, instalatii complexe pentru electro - termo - hidroterapie, sali de gimnastica medicala, masaj medical, amenajari pentru aerohelioterapie la strandul termal.
Clima in Calimanesti - Caciulata este temperat-continentala, iarna cu temperaturi in jurul valorii de - 2*C iar vara + 22*C.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Calimanesti - Caciulata, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Calimanesti - Caciulata, oferte recomandate:

Hotel Caciulata Calimanesti - Caciulata  

foto Hotel Caciulata - Calimanesti - Caciulata
Galerie foto hotel
Hotel Caciulata din Calimansti - Caciulata este situat in centrul statiunii si dispune de 206 spatii de cazare ( 200 camere duble si 6 apartamente ) dotate cu: baie proprie, TV, minibar, telefon. Hotelul face parte din complexul Cozia - Caciulata - Oltul si dispune si de: 2 restaurante (280 si 140 locuri), bar de zi, acces persoane cu dizabilitati, lift, pastrare obiecte de valoare, salon cosmetica, punct farmaceutic, cabinet medical, schimb valutar, 4 sali de conferinte (15 locuri, 20 locuri, 30 locuri si 140 locuri), baza tratament, sala fitness, masaj, tenis de masa, teren de sport, piscina in aer liber cu apa geotermala, parcare.

La baza de tratament ( comuna cu Hotelul Cozia ) se pot trata: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de... detalii oferte

Hotel Central Calimanesti - Caciulata  

foto Hotel Central - Calimanesti - Caciulata
Galerie foto hotel
Hotel Central din Calimansti - Caciulata este situat in central si dispune de 145 spatii de cazare ( 105 camere duble si 40 camere single ) dotate cu: baie proprie, TV si frigider. Construit in anii 1907-1911 in stil baroc hotel Central ofera si alte facilitati ca: lift, restaurant, bar de zi, pastrare obiecte de valoare, cabinet medical, terasa, biblioteca, acceptarea de carti de credit, piscina acoperita cu apa termala, piscina in aer liber (vis a vis de hotel), parcare.

La baza de tratament din cadrul complexului se pot trata: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
Adresa hotel Central: Calimanesti- Caciulata, str. Calea lui Traian nr. 403, cod 245600, jud. Valcea

Hotel Cozia Calimanesti - Caciulata  

foto Hotel Cozia - Calimanesti - Caciulata
Galerie foto hotel
Hotel Cozia din Calimansti - Caciulata este situat in centrul statiunii si dispune de 202 spatii de cazare ( 200 camere duble si 2 apartamente ) dotate cu: baie proprie, TV, minibar, telefon. Hotelul face parte din complexul Cozia - Caciulata - Oltul si dispune si de: restaurant, bar de zi, lift, pastrare obiecte de valoare, punct farmaceutic, cabinet medical, schimb valutar, sala de conferinte multifunctionala, baza tratament, sala fitness, cosmetica, tenis de masa, teren de sport, masaj, piscina in aer liber cu apa geotermala, parcare.

La baza de tratament de la hotel Cozia se pot trata: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.