Hotel Orizont - Calimanesti - Caciulata

sejururi montane
Alege destinatia:

foto interior Oltul din Calimanesti- Caciulata
Hotel Oltul 3*

wellness & tratament

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel Termal din Baile Felix
Hotel Termal 3*

wellness & tratament

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Calimanesti - Caciulata » 

Hotel Orizont, Calimanesti - Caciulata

Hotel Orizont Calimanesti - Caciulata
Foto exterior la Hotel Orizont 3* Calimanesti - Caciulata Foto interior la Hotel Orizont 3* Calimanesti - Caciulata
Galerie Foto
Hotel Orizont din Calimansti - Caciulata este situat in central si dispune de 48 spatii de cazare ( 44 camere duble si 4 apartamente ) dotate cu: baie proprie, uscator de par, TV, minibar,  balcon, acces internet, telefon, sistem avertizare incendiu, acces in camera pe baza de cad magnetic.

Alte facilitati oferite la hotel Orizont: restaurant -Orizont si Salon Rosu, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, lift, 2 baruri, punct de informare turistica, terase exterioare, loc de joaca pentru copii, sala fitness, sauna, masaj, parcare pazita. sali de conferinta (Cozia - 60 locuri, Arena - 190 locuri) dotate cu: retroproiector, ecran protectie, flip-chart, scanner, sistem audio, computer si telefon linie internationala, fax, copiator, imprimanta, televizor color, DVD, aer conditionat si linie telefonica cu acces Internet.

La baza de tratament din cadrul complexului turistii beneficiaza de: buvete cu ape minerale pentru cura interna, instalatii pentru bai la cada cu apa minerala, bazine cu apa termala pentru kinetoterapie, instalatii pentru hidroterapie: afuziuni, bai de plante, bai cu bioxid de carbon, dus scotian, dus subacval, bai partiale sau totale, bai galvanice, dus-masaj, impachetari cu parafina, inhaloterapie (inhalatii), instalatii pentru aerosoloterapie, instalatii pentru electroterapie, sala de gimnastica medicala, sauna, strand termal cu apa sulfuroasa, în aer liber, pentru afectiuni reumatismale, laboratoare pentru teste functionale, cabinete medicale pentru diverse actiuni.
Adresa hotel Orizont: Calimanesti- Caciulata, str. Calea lui Traian nr. 495, cod 245600, jud. Valcea

RUSALII la Hotel Orizont 3* Cozia


Loc in camera dubla fara balcon    675 Lei/ pers/ sejur (25.05 - 28.05.18)
Loc in camera dubla cu balcon      705 Lei/ pers/ sejur (25.05 - 28.05.18)

Servicii incluse:
3 nopti cazare, mic dejun pe bufet pe 26,27 si 28 Mai, cina cu meniu fix (gustare calda, fel de baza cu garnitura si salata, desert, apa minerala/plata, vinul casei, cafea) pe 25 si 26 Mai incepand cu ora 19.30; Cina festiva pe 27 Mai (aperitiv, fel de baza cu garnitura si salata, desert, apa minerala/plata, sucuri, bauturi spirtoase, vinul casei, cafea) incepand cu ora 19.30; programul muzical pe parcursul celor doua seri va fi asigurat de Formatia Impact Band; acces la centrul Welness & Spa. Check-in dupa ora 14.00; check-out pana in ora 12.00

Tratament 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia ... 01.02 - 15.06 si 09.09 - 15.12


Loc in camera dubla fara balcon      795 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla fara balcon    1809 Lei/ pers/ sejur ... 12 NOPTI

Loc in camera dubla cu balcon      835 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla cu balcon    1905 Lei/ pers/ sejur ... 12 NOPTI

Servicii incluse:
5 nopti cazare, masa fisa cont in valoare de 200 Lei/adult si copil peste 14 ani, respectiv 125 Lei/copil sub 14 ani (masa se va consuma a la carte, fara bauturi alcoolice si non-alcoolice), intrarea cu cina, eliberare dupa micul dejun, consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala, tratament 5 zile (de Luni pana Vineri) cu 4 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie. Pachetele de tratament sunt valabile doar pentru persoanele care prezinta OBLIGATORIU cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie cu mentiunea: pentru recuperare, reabilitare medicala catre statiunea Calimanesti-Caciulata. Acces la CENTRU WELNESS & SPA (sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata), parcare auto, internet prin cablu sau Wi-Fi.
Check-in: Duminica, dupa ora 14.00. Este necesar bilet de trimitere.

12 nopti cazare, masa fisa cont in valoare de 480 Lei/adult si copil peste 14 ani, respectiv 300 Lei/coil sub 14 ani (masa se va consuma a la carte, fara bauturi alcoolice si non-alcoolice), intrarea cu cina, eliberare dupa micul dejun, consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala, tratament 10 zile (de Luni pana Vineri) cu 4 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie. Pachetele de tratament sunt valabile doar pentru persoanele care prezinta OBLIGATORIU cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie cu mentiunea: pentru recuperare, reabilitare medicala catre statiunea Calimanesti-Caciulata. Acces la CENTRU WELNESS & SPA (sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata), parcare auto, internet prin cablu sau Wi-Fi.
Check-in: Duminica, dupa ora 14.00. Este necesar bilet de trimitere.

Tratament balneo 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia ... 16.06 - 08.09


Loc in camera dubla fara balcon    1095 Lei/ pers/ sejur
Loc in camera dubla cu balcon       1145 Lei/ pers/ sejur

Servicii incluse:
5 nopti cazare cu pensiune completa bufet suedez (se va servi numai apa plata si carbogazificata). Intrare cu cina, iesire dupa mic dejun. Alte bauturi alcoolice sau non alcoolice se vor achita separat. Consultatie de specialitate acordata de medic specialist. Tratament 5 zile de Luni pana Vineri (4 proceduri/zi + cura de ape). Acces la CENTRU WELNESS & SPA (sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata),acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani, parcare auto, internet prin cablu sau Wi-Fi.
Check-in: DUMINICA dupa ora 14.00. Check-out: VINERI pana in ora 12.00
Clientii vor primi la check-in bratari si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 Lei/zi/bratara.

Pachetul este valabil pentru persoanele care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist (pentru recuperare, reabilitare medicala catre statiunea Calimanesti-Caciulata), dovada calitatii de asigurat (adeverinta salariat sau cupon/talon pensie), card de sanatate activ, copie document de identitate. Copii pot beneficia de tratament in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist si a documentului de identitate.

Tratament balneo 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia ... 16.06 - 08.09


Loc in camera dubla fara balcon    2498 Lei/ pers/ sejur
Loc in camera dubla cu balcon       2615 Lei/ pers/ sejur

Servicii incluse:
12 nopti cazare cu pensiune completa bufet suedez (se va servi numai apa plata si carbogazificata). Intrare cu cina, iesire dupa mic dejun. Alte bauturi alcoolice sau non alcoolice se vor achita separat. Consultatie de specialitate acordata de medic specialist. Tratament 10 zile de Luni pana Vineri (4 proceduri/zi + cura de ape). Acces la CENTRU WELNESS & SPA (sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata),acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani, parcare auto, internet prin cablu sau Wi-Fi.
Check-in: DUMINICA dupa ora 14.00. Check-out: VINERI pana in ora 12.00

Clientii vor primi la check-in bratari si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 Lei/zi/bratara.

Pachetul este valabil pentru persoanele care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist (pentru recuperare, reabilitare medicala catre statiunea Calimanesti-Caciulata), dovada calitatii de asigurat (adeverinta salariat sau cupon/talon pensie), card de sanatate activ, copie document de identitate. Copii pot beneficia de tratament in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist si a documentului de identitate.

Vacanta 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia ... all inclusive


Loc in camera dubla fara balcon    1139 Lei/ pers/ sejur (16.06 - 30.06 )
Loc in camera dubla fara balcon    1289 Lei/ pers/ sejur  01.07 - 08.09 )

Loc in camera dubla cu balcon       1289 Lei/ pers/ sejur (16.06 - 30.06 )
Loc in camera dubla cu balcon       1339 Lei/ pers/ sejur ( 01.07 - 08.09 )

Servicii incluse:
5 nopti cazare cu all inclusive. Intrare cu cina, iesire dupa mic dejun. Bauturi alcoolice si non alcoolice (apa carbogazificata/plata, sucuri din gama Coca Cola si Granini, cafea expresso, cafea decofeinizata, cappuccino, bere - draft, vinul casei alb/rosu). Aceste bauturi incluse pot fi servite in restaurant in timpul programului de masa (dejun 13.00 – 15.00/cina 19.00 – 21.30). Alte bauturi alcoolice sau non alcoolice fata de cele mentionate, servite in bar, spa, minibar sau restaurant in afara orelor de masa se vor achita separat. Acces la CENTRU WELNESS & SPA (sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata),acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani, parcare auto, internet prin cablu sau Wi-Fi.
Check-in: dupa ora 14.00. Check-out: pana in ora 12.00

Clientii vor primi la check-in bratari si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 Lei/zi/bratara.

Vacanta 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia ... pensiune completa


Loc in camera dubla fara balcon    1105 Lei/ pers/ sejur (16.06 - 30.06 )
Loc in camera dubla fara balcon    1155 Lei/ pers/ sejur  01.07 - 08.09 )

Loc in camera dubla cu balcon       1155 Lei/ pers/ sejur (16.06 - 30.06 )
Loc in camera dubla cu balcon       1205 Lei/ pers/ sejur ( 01.07 - 08.09 )

Servicii incluse:
5 nopti cazare cu pensiune completa bufet suedez (se va servi numai apa plata si carbogazificata). Intrare cu cina, iesire dupa mic dejun. Alte bauturi alcoolice sau non alcoolice se vor achita separat. Acces la CENTRU WELNESS & SPA (sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata),acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani, parcare auto, internet prin cablu sau Wi-Fi.
Check-in: dupa ora 14.00. Check-out: pana in ora 12.00

Clientii vor primi la check-in bratari si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 Lei/zi/bratara.

Paste 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia


Loc in camera dubla fara balcon    899 Lei/ pers/ sejur (07.04 - 10.04.18)
Loc in camera dubla cu balcon      932 Lei/ pers/ sejur (07.04 - 10.04.18)

Servicii incluse:
3 nopti cazare, mic dejun bufet suedez (8,9 si 10 Aprilie), cina de bun venit pe 07 Aprilie (bufet suedez, fara bauturi incluse, program muzical asigurat de formatia Impact Band), gustare specifica in noaptea de Inviere, dejun pascal pe 08 Aprilie (meniu fix, bauturi incluse), cina festiva pe 08 Aprilie (meniu fix, bauturi incluse, program muzical asigurat de formatia Impact Band), dejun pe 09 Aprilie (fara bauturi incluse), cina pe 09 Aprilie (fara bauturi incluse, program muzical asigurat de DJ EDI), acces gratuit SPA ( conform program de functionare), parcare, acces internet prin cablu sau wifi, acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani. Check-in dupa ora 14.00; check-out pana in ora 12.00

Facilitati copii cu 2 adulti:
- primul copil 0-6 ani gratuitate la cazare, acces spa si mic dejun (fara pat suplimentar) si achita 273 Lei/pachet/servicii masa. Optional pat suplimentar 30 Lei/zi. Al doilea copil achita obligatoriu pat suplimentar 30 Lei/zi si 273 Lei/pachet/servicii masa
- primul copil 6-14 ani achita 40 Lei/zi pentru mic dejun si acces Spa, fara pat suplimentar in camera dubla si 273 Lei/pachet/servicii masa. Daca se doreste pat suplimentar cu mic dejun si acces Spa se achita 70 Lei/zi in camera dubla sau in apartament. Al doilea copil achita obligatoriu pat suplimentar cu mic dejun si acces Spa se achita 70 Lei/zi in camera dubla sau in apartament si 273 Lei/pachet/servicii masa
- peste 14 ani sunt considerati adulti
- In apartamente se pot caza maxim 3 adulti - al 3-lea adult achita 1 loc in dubla fara balcon - sau 2 adulti si 2 copii de maxim 14 ani.

1 MAI 2018 la Hotel Orizont 3* Cozia


Loc in camera dubla fara balcon    889 Lei/ pers/ sejur (27.04 - 01.05.18)
Loc in camera dubla cu balcon      929 Lei/ pers/ sejur (27.04 - 01.05.18)

Servicii incluse:
4 nopti cazare cu mic dejun + 1 noapte gratuita cu mic dejun (pe 01 Mai), cina cu meniu prestabilit (include bauturi, program muzical asigurat de formatia Impact Band) pe 27,28 si 30 Aprilie, cina festiva cu meniu prestabilit (include bauturi, program muzical asigurat de DJ EDI) pe 29 Aprilie, acces gratuit SPA (conform program de functionare), parcare, acces internet prin cablu sau wifi, acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani. Check-in dupa ora 14.00; check-out pana in ora 12.00

Facilitati copii cu 2 adulti:
- primul copil 0-6 ani gratuitate la cazare, acces spa si mic dejun (fara pat suplimentar) si achita 222 Lei/pachet/servicii masa. Optional pat suplimentar 30 Lei/zi. Al doilea copil achita obligatoriu pat suplimentar 30 Lei/zi si 222 Lei/pachet/servicii masa
- primul copil 6-14 ani achita 40 Lei/zi pentru mic dejun si acces Spa, fara pat suplimentar in camera dubla si 222.64 Lei/pachet/servicii masa. Daca se doreste pat suplimentar cu mic dejun si acces Spa se achita 70 Lei/zi in camera dubla sau in apartament. Al doilea copil achita obligatoriu pat suplimentar cu mic dejun si acces Spa se achita 70 Lei/zi in camera dubla sau in apartament si 222 Lei/pachet/servicii masa
- peste 14 ani sunt considerati adulti
- In apartamente se pot caza maxim 3 adulti - al 3-lea adult achita 1 loc in dubla fara balcon - sau 2 adulti si 2 copii de maxim 14 ani.

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Orizont
Rezerva acum
Pentru rezervare cazare la Hotel Orizont din Calimanesti - Caciulata va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume *
Introduceti un nume !
Telefon *
Introduceti un numar de telefon !
Oras *
Introduceti orasul din datele personale !
Email *
Introduceti o adresa de email valida!
Data intrarii * Data iesirii *
Introduceti data de intrare !
Introduceti data de iesire !
Nr.Persoane *
Introduceti numarul de persoane (numar intreg) !
Detalii rezervare

1 Euro = 4,6516 lei la cursul BNR din data de 24.04.2018

Facilitati gasite la Hotel Orizont

aer conditionat baie cu cada baie cu dus bar de zi baza de tratament frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare restaurant sala gimnastica sali de receptie telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu seif sali de conferinte masaj salon mic dejun
Alte hoteluri similare:
Hotel Orizont Calimanesti - Caciulata 
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Antalya, charter 2018
chartere de vara
Antalya 2018

Bulgaria, plaja
sejur de vara
Albena 2018Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.