Cabana Balea Lac - Balea Lac

sejururi montane
Alege destinatia:

foto interior Aro Palace din Brasov
Hotel Aro Palace 5*

Revelion 2019

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament
Revelion 2019

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament
Revelion 2019

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament
Revelion 2019

Newsletter
Email
Trimite
Home » Balea Lac » 

Cabana Balea Lac, Balea Lac

Cabana Balea Lac Balea Lac
Foto exterior la Cabana Balea Lac 3* Balea Lac Foto interior la Cabana Balea Lac 3* Balea Lac
Galerie Foto
Cabana Balea Lac este situata la o altitudine de 2034 m, pe peninsula ce inainteaza in lacul glaciar Balea, fiind inconjurata din trei parti de apa. Actuala cabana este reconstruita ( 2000 ) pe vechea cabana ( data in folosinta in 1904 iar in 1995 a fost distrusa intr-un incendiu ) si dispune de trei nivele. Camerele ( duble, camere cu 4-6 locuri, camere cu 10 locuri si apartament ) sunt situate pe nivelurile 1 si 2 si sunt dotate cu baie proprie, mobilier din lemn de rasinoase si paltin, cu vedere spre peisajul splendid inconjurator.

Alte facilitati oferite la cabana Balea Lac: receptie, bucatarie, restaurant amenajat in stil rustic, terasa, incalzire centrala, posibilitati de inchiriere : echipament sportiv, baby sky, scooter, materiale de orientare ( harti, pliante etc. ). In imdeiata apropiere a cabanei se pot practica activitati de agrement extrem de diverse. Pe timp de iarna practicarea sporturilor pe schiuri (coborare, slalom, fond etc.) se realizeaza pe numeroasele partii naturale care inconjoara cabana. Data fiind functionalitatea telecabinei care face legatura cu Balea Cascada (1234 m.) sunt posibile coborari pe traseu de peste 10 km. cu diferenta de nivel de 600 m. Pe suprafata inghetata a lacului ( peste 4 ha. ) se amenajeaza zone de luciu inghetat pentru hokey, curling si patinaj. Vara (iunie-septembrie) pe lac se poate practica canotajul. In imediata apropiere se afla una dintre cele mai salbatice rezervatii naturale cu un impresionant numar de capre negre, marmote, etc. care pot fi vazute de la mica distanta. Mediul ambiental incantator face posibila practicarea unor activitati de agrement extrem de diverse. Pe timp de iarna practicarea sporturilor pe schiuri (coborare, slalom, fond etc.) se realizeaza pe numeroasele partii naturale care inconjoara cabana. Data fiind functionalitatea telecabinei care face legatura cu Balea Cascada (1234 m.) sunt posibile coborari pe traseu de peste 10 km. cu diferenta de nivel de 600 m. Pe suprafata inghetata a lacului ( peste 4 ha. ) se amenajeaza zone de luciu inghetat pentru hokey, curling si patinaj. Vara (iunie-septembrie) pe lac se poate practica canotajul.
1 Euro = 4,6585 lei la cursul BNR din data de 26.11.2018

Facilitati gasite la Cabana Balea Lac

baie cu dus bar de zi baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant sporturi de iarna sporturi nautice bucatarie
Alte hoteluri similare:
Cabana Balea Lac Balea Lac 
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Orase Europene de Revelion 2019
Orase Europene
de Revelion 2019

Craciun & Revelion in Sharm El Sheikh
Craciun & Revelion 2019


Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.