Cabana Balea Lac - Balea Lac

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Balea Lac » 

Cabana Balea Lac, Balea Lac

Cabana Balea Lac Balea Lac
Foto exterior la Cabana Balea Lac 3* Balea Lac Foto interior la Cabana Balea Lac 3* Balea Lac
Galerie Foto
Cabana Balea Lac este situata la o altitudine de 2034 m, pe peninsula ce inainteaza in lacul glaciar Balea, fiind inconjurata din trei parti de apa. Actuala cabana este reconstruita ( 2000 ) pe vechea cabana ( data in folosinta in 1904 iar in 1995 a fost distrusa intr-un incendiu ) si dispune de trei nivele. Camerele ( duble, camere cu 4-6 locuri, camere cu 10 locuri si apartament ) sunt situate pe nivelurile 1 si 2 si sunt dotate cu baie proprie, mobilier din lemn de rasinoase si paltin, cu vedere spre peisajul splendid inconjurator.

Alte facilitati oferite la cabana Balea Lac: receptie, bucatarie, restaurant amenajat in stil rustic, terasa, incalzire centrala, posibilitati de inchiriere : echipament sportiv, baby sky, scooter, materiale de orientare ( harti, pliante etc. ). In imdeiata apropiere a cabanei se pot practica activitati de agrement extrem de diverse. Pe timp de iarna practicarea sporturilor pe schiuri (coborare, slalom, fond etc.) se realizeaza pe numeroasele partii naturale care inconjoara cabana. Data fiind functionalitatea telecabinei care face legatura cu Balea Cascada (1234 m.) sunt posibile coborari pe traseu de peste 10 km. cu diferenta de nivel de 600 m. Pe suprafata inghetata a lacului ( peste 4 ha. ) se amenajeaza zone de luciu inghetat pentru hokey, curling si patinaj. Vara (iunie-septembrie) pe lac se poate practica canotajul. In imediata apropiere se afla una dintre cele mai salbatice rezervatii naturale cu un impresionant numar de capre negre, marmote, etc. care pot fi vazute de la mica distanta. Mediul ambiental incantator face posibila practicarea unor activitati de agrement extrem de diverse. Pe timp de iarna practicarea sporturilor pe schiuri (coborare, slalom, fond etc.) se realizeaza pe numeroasele partii naturale care inconjoara cabana. Data fiind functionalitatea telecabinei care face legatura cu Balea Cascada (1234 m.) sunt posibile coborari pe traseu de peste 10 km. cu diferenta de nivel de 600 m. Pe suprafata inghetata a lacului ( peste 4 ha. ) se amenajeaza zone de luciu inghetat pentru hokey, curling si patinaj. Vara (iunie-septembrie) pe lac se poate practica canotajul.
1 Euro = 4,9255 lei la cursul BNR din data de 20.01.2023

Facilitati gasite la Cabana Balea Lac

baie cu dus bar de zi baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant sporturi de iarna sporturi nautice bucatarie
Alte hoteluri similare:
Cabana Balea Lac Balea Lac 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.