Hotel Best Western - Bucovina

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament
NOU: revelion 2020

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament
NOU: revelion 2020

Newsletter
Email
Trimite
Home » Bucovina » 

Hotel Best Western, Bucovina

Hotel Best Western Bucovina
Foto exterior la Hotel Best Western 4* Bucovina Foto interior la Hotel Best Western 4* Bucovina
Galerie Foto
Hotel Best Western Bucovina este situat in Gura Humorului / Bucovina, in imediata apropiere a manastirilor VoroneŇ£ si Humor si dispune de 130 camere repartizate in: 84 camere duble ( 24 matrimoniale si 60 cam. cu 2 paturi ), 38 camere single, 4 junior suite, 2 apartamente si 2 camere VIP.

Alte facilitati gasite la hotel Best Western Bucovina: 2 restaurante ( 250 locuri ), lobby bar ( 60 locuri ), 5 sali de conferinte ( 450 locuri ), conexiune la internet,  fitness, sauna, jacuzzi, masaj, spalatorie, magazin de suveniruri si parcare. Veti putea cunoaste vechi obiceiuri pastrate doar in aceasta zona si in acelasi timp, veti putea vizita renumitele manastiri Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Putna, Arbore etc.). Ospitalitatea, confortul si profesionalismul serviciilor hotelului Best Western Bucovina vor face din Dvs. unul dintre clientii permanenti.

Revelion 2020 la Hotel Hotel Best Western Bucovina 4*


Perioada: 28.12 - 04.01.2020          4 NOPTI              5 NOPTI

Pachet ,,clasic''                       515 Euro/ pers    554 Euro/ pers
Pachet ,,premium''                  549 Euro/ pers    589 Euro/ pers
Pachet ,,family vip''                 595 Euro/ pers    639 Euro/ pers
Pachet ,,DeLuxe''                    639 Euro/ pers    668 Euro/ pers

Servicii incluse:
cazare cu pensiune completa incepand cu cina din 30 Decembrie 2017 si terminand cu mic dejun in 3 ianuarie 2018. Mic dejun in 31 Decembrie 2017 si 1, 2 si 3 Ianuarie 2018. Brunch cu muzica ambientala in restaurantul Casa cu Pridvor in 31 Decembrie 2017 si 1 si 2 ianuarie 2018 ( bauturi alcoolice traditionale incluse). Cina de bun venit cu program artistic live - caffe concert cu formatia Rekord in 30 Decembrie ( bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei). Cina festiva de Revelion in 31 Decembrie 2017 cu mancare aleasa si cu bauturi traditionale incluse( afinata, palinca, tuica si vinul casei). Program artistic live cu formatia Rekord si Calin Brateanu. Invitata serii va fi o renumita interpreta de muzica populara din Bucovina. Carnaval de Revelion in 1 Ianuarie 2018 cu muzica live, tombo;a cu premii ( Bauturi traditionale si internationale incluse: afinata, palinca, tuica, vinul casei, vodca, whisky, gin). Cina campeneasca la Mosia din Arinis in 2 Ianuarie 2018. Petrecere cu voie buna, bors, tochitura bucovineana, cozonac si placinte ,,poale-n brau'' ( Bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei), program folcloric, fanfara si foc de tabara. In paralel vor avea loc programe variate pentru copii cum ar fi : Atelierul de papusi haioase din bile de polistiren in 30 Decembrie 2017; Atelierul Mastilor din povesti si Atelierul creativ ,, Desenam iarna pe sticla'' in 31 Decembrie 2017 ; Atelierul creativ ,,Papusi din manusi'' si Atelierul creativ ,,Bradutii din Bucovina'' in 1 Ianuarie 2018; Atelierul creativ ,,Covor traditional'' si Atelier creativ ,,Masca traditionala'', Program de animatie cu jocuri outdoor la Hanul din Arinis sustinut de animatorii hotelului in 2 Ianuarie 2018.

NOTA: Micul dejun, brunch-ul si cinele copiilor vor fi organizate, pe tot parcursul sejurului, in Restaurantul Copiilor situat la mezanin, langa spatiul de joaca, deci separat de parinti . In data de 2 Ianuarie 2018 copiii vor avea asigurata cina la hotel si nu la Mosia din Arinis.
Acces pe toata perioada sejurului la sauna finlandeza, sauna turceasca, jacuzzi si salina cu sare adusa de la Salina Praid.

Facilitati copii:
copiii cu varsta pana la 3 ani cazati in camera parintilor beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani cazati in camera cu parintii tariful pachetului este de 177 Euro/copil/sejur  si se asigura loc la masa in Restaurantul copiilor la mezanin.

Servicii optionale: Excursie cu ghid autorizat la Manastirea Moldovita si la Manastirea Voronet in data de 2 Ianuarie 2018 - Tarif - 22 Euro/persoana  - se achita la achizitionarea pachetului.  
Supliment pentru masa servita de copii in restaurant impreuna cu parintii 133 Euro/copil/pachet

Craciun 2019 la Hotel Hotel Best Western Bucovina 4*


Perioada: 21.12 - 28.12.2019                                     4 NOPTI              5 NOPTI               6 NOPTI

Loc in dubla twin fara balcon (Clasic)                       399 Euro/ pers    435 Euro/ pers    468 Euro/ pers
Loc in dubla twin cu balcon (Premium)                    438 Euro/ pers    474 Euro/ pers    508 Euro/ pers
Loc in dubla matrimoniala cu balcon (Premium)    438 Euro/ pers    474 Euro/ pers    508 Euro/ pers

Clasic = camere cu 2 paturi ce pot fi unite, camere fara balcon (etajul 1- 5)
Premium = camere matrimoniale sau cu 2 paturi ce pot fi unite, camere cu balcon (etajul 6 si 7)

Servicii incluse:
cazare cu pensiune completa incepand cu cina din 23 decembrie si terminand cu mic dejun in 27 decembrie. Mic dejun in 24, 25, 26 si 27 Decembrie. Brunch de Craciun cu muzica ambientala in restaurantul Casa cu Pridvor in 24, 25 si 26 Decembrie ( bauturi alcoolice traditionale incluse). Cina de bun venit cu muzica ambientala si caffe concert in 23 Decembrie ( bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei). Cina bufet de Mos Ajun in 24 Decembrie (carnati de casa, jambon, toba, chisca si toate ,,roadele'' porcului) cu bauturi traditionale incluse( afinata, palinca, tuica si vinul casei). Vor sosi cete de colindatori si Mos Craciun. Program artistic live cu formatia Rekord. Cina festiva de Craciun in 25 Decembrie cu program de colindatori si muzica traditionala live alaturi de Calin Brateanu si Formatia Rekord precum si o renumita interpreta de muzica populara din Bucovina ( Bauturi traditionale si internationale incluse: afinata, palinca, tuica, vinul casei, vodca, whisky, gin). Cina campeneasca la Mosia din Arinis in 26 Decembrie. Petrecere cu voie buna, bors, tochitura bucovineana, cozonac si placinte ,, poale-n brau'' ( Bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei), program folcloric, fanfara si foc de tabara. In paralel vor avea loc programe variate pentru copii cum ar fi : Atelierul de papusi haioase din bile de polistiren in 23 Decembrie, Atelierul mastilor din povesti si Atelierul creativ ,,Bradutii din Bucovina'' in 24 Decembrie , Atelierul creativ ,,Papusi din manusi'' si Atelierul creativ ,,Desenam iarna pe sticla'' in 25 Decembrie, Atelierul creativ ,,Covor traditional'' si Atelier creativ ,,Masca traditionala'' in 26 Decembrie.

NOTA: Micul dejun, brunch-ul si cinele copiilor vor fi organizate, pe tot parcursul sejurului, in Restaurantul Copiilor situat la mezanin, langa spatiul de joaca, deci separat de parinti.  In data de 26 decembrie copiii vor avea asigurata cina la hotel si nu la Mosia din Arinis.
Acces pe toata perioada sejurului la sauna finlandeza, sauna turceasca, jacuzzi si salina cu sare adusa de la Salina Praid.

Facilitati copii:
copiii cu varsta pana la 3 ani cazati in camera parintilor beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani cazati in camera cu parintii tariful pachetului este de 177.78 Euro/copil/sejur  si se asigura loc la masa in Restaurantul copiilor la mezanin.

Servicii optionale: Excursie cu ghid autorizat la Manastirea Moldovita si la Manastirea Voronet in data de 26 Decembrie - Tarif - 22 Euro/persoana  - se achita la achizitionarea pachetului.  
Supliment pentru masa servita de copii in restaurant impreuna cu parintii 111 Euro/copil/pachet

Oferta Speciala la Hotel Best Western 4* ... sezon


Perioada: 01.04 - 31.10.2019

Loc in camera dubla       75 Euro / pers ... 3 nopti
Loc in camera dubla     100 Euro / pers ... 4 nopti
Loc in camera dubla     125 Euro / pers ... 5 nopti

Servicii incluse:
3/ 4/ 5 nopti cazare cu mic dejun si acces la zona termala
(sauna uscata, sauna umeda si salina)

Oferta Speciala la Hotel Best Western 4* ... extrasezon


Perioada: 01.11 - 21.12.2019

Loc in camera dubla       68 Euro / pers ... 3 nopti
Loc in camera dubla       90 Euro / pers ... 4 nopti
Loc in camera dubla     112 Euro / pers ... 5 nopti

Servicii incluse:
3/ 4/ 5 nopti cazare cu mic dejun si acces la zona termala
(sauna uscata, sauna umeda si salina)

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Best Western 4*
Rezerva acum
Pentru rezervare cazare la Hotel Best Western din Bucovina va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume *
Introduceti un nume !
Telefon *
Introduceti un numar de telefon !
Oras *
Introduceti orasul din datele personale !
Email *
Introduceti o adresa de email valida!
Data intrarii * Data iesirii *
Introduceti data de intrare !
Introduceti data de iesire !
Nr.Persoane *
Introduceti numarul de persoane (numar intreg) !
Detalii rezervare

1 Euro = 4,7483 lei la cursul BNR din data de 03.10.2019

Facilitati gasite la Hotel Best Western

baie cu cada ∑ baie cu dus ∑ bar de zi ∑ divertisment ∑ frigider in camera ∑ baie proprie ∑ incalzire centrala ∑ parcare ∑ piscina acoperita ∑ punct informatii turistice ∑ restaurant ∑ room service ∑ sala gimnastica ∑ sauna ∑ sporturi de iarna ∑ telefon in camera ∑ televizor in camera ∑ televiziune prin cablu ∑ seif
Alte hoteluri similare:
Hotel Best Western Bucovina 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonrevelion special la Baile Felix 2020, reduceri

Hotel President 4*
Revelion 2020 Baile Felix


revelion special la Poiana Brasov 2020, reduceri
Hotel Piatra Mare 4*
Revelion Poiana BrasovDescriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.