Hotel Domogled - Baile Herculane

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament
2019

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament
2019

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament
2019

Newsletter
Email
Trimite
Home » Baile Herculane » 

Hotel Domogled, Baile Herculane

Hotel Domogled Baile Herculane
Foto exterior la Hotel Domogled 3* Baile Herculane Foto interior la Hotel Domogled 3* Baile Herculane
Galerie Foto
Hotel Domogled din Baile Herculane este situat pe valea raului Cerna, inconjurat la est de Muntii Mehedinti si la vest de Muntii Cernei. Renovat in 2013 complexul dispune de 138 spatii de cazare (134 camere duble si 4 apartamente) dotate cu: TV, minibar, baie cu dus, acces internet, telefon, incalzire centrala balcon -pentru doar o parte din camere.

Alte facilitati gasite la hotel Domogled: restaurant cu aer conditionat, acces internet, seif, bar de zi, terasa, zona lounge salon coafura si frizerie, centru SPA (piscina acoperita, sauna, jacuzzi, bai de plante, impachetari, precum si diverse tipuri de masaj), sala spectacole, discoteca, biliard, tenis de masa, camera bagaje, fax/copiator, servicii spalatorie, comenzi taxi, curier, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte (300 locuri), parcare.

La baza de tratament se asigura tratamente complexe pentru afectiuni: reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), posttraumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii), afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice) si afectiuni metabolice.
Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie, inhalatii cu aerosoli, electro si hidroterapie, sali de gimnastica emdicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, salina artificiala, sauna.
Adresa hotel Domogled: Baile Herculane, str. Complexelor Sanatoriale nr. 2, jud. Caras-Severin
Hai la Bai: 15.09 - 15.12 ..... Decada balneara: 15.09 - 15.12 ..... Refacere: 15.09 - 15.12

Tratament la Hotel Domogled 3*


                                               15.06 - 15.09        16.09 - 15.11         16.11 - 15.12.18
5 NOPTI

Loc in camera dubla       684 Lei / pers      545 Lei / pers        506 Lei / pers ... BV 1
Loc in camera dubla       752 Lei / pers      615 Lei / pers        568 Lei / pers ... BV 2

7 NOPTI

Loc in camera dubla       958 Lei / pers      763 Lei / pers        708 Lei / pers ... BV 1
Loc in camera dubla     1052 Lei / pers      859 Lei / pers        795 Lei / pers ... BV 2

BV 1 = bonuri valorice fisa cont 30 Lei/ pers/ zi      BV 2 = bonuri valorice fisa cont 50 Lei/ pers/ zi

Tariful include:
5/ 7 nopti cazare cu tipul de masa ales, tratament 3 proceduri/zi, o consultatie medicala la inceputul sejurului si una la sfarsit.
Facilitati copii:
0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu se solicita pat suplimentar, 10-14 ani achita pat suplimentar obligatoriu, 2 copii 10-14 ani achita: unul pat al doilea mic dejun 13.80 Lei, peste 14 ani achita tarif integral de adult (tarif odihna cu pensiune completa). Valoarea patului suplimentar este de 42.55 Lei/zi cu mic dejun inclus.

Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, card de sanatate activat).

,,Hai la Bai'' la Hotel Domogled 3*


Loc in camera dubla       746 Lei / pers ... 15.09 - 15.12.18

Tariful include:
5 nopti cazare cu masa in sistem fisa cont in valoare de 200 Lei si tratament 10 proceduri/5 zile.
Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie).  Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Facilitati copii: pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 28.85 Lei/zi, cazare fara mic dejun. Check in duminica.

Decada balneara la Hotel Domogled 3*


Loc in camera dubla       845 Lei / pers ... 15.09 - 15.12.18

Tariful include:
9 nopti cazare, masa fisa cont 360 Lei/persoana/sejur, tratament 14 proceduri/7 zile.
Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Facilitati copii: pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 26.95 Lei/zi, cazare fara mic dejun. Check in duminica.

Refacere la Hotel Domogled 3*


Loc in camera dubla       536 Lei / pers ... 15.09 - 15.12.18

Tariful include:
6 nopti cazare cu masa in sistem fisa cont 60 Lei/persoana (mic dejun) sau 180 Lei/persoana (demipensiune) si tratament 10 proceduri/5 zile.
Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie).Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Facilitati copii: pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 27.78 Lei/zi, cazare fara mic dejun (varianta cu mic dejun) si 29.41 Lei/zi, cazare fara mic dejun (varianta cu demipensiune).
Check in duminica.

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Domogled 3*!
Rezerva acum
Pentru rezervare cazare la Hotel Domogled din Baile Herculane va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume *
Introduceti un nume !
Telefon *
Introduceti un numar de telefon !
Oras *
Introduceti orasul din datele personale !
Email *
Introduceti o adresa de email valida!
Data intrarii * Data iesirii *
Introduceti data de intrare !
Introduceti data de iesire !
Nr.Persoane *
Introduceti numarul de persoane (numar intreg) !
Detalii rezervare

1 Euro = 4,6764 lei la cursul BNR din data de 11.01.2019

Facilitati gasite la Hotel Domogled

aer conditionat ascensor baie cu cada baie cu dus bar de zi baza de tratament biliard discoteca divertisment frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare piscina acoperita punct informatii turistice restaurant sala gimnastica sauna televizor in camera televiziune prin cablu seif masaj salon mic dejun
Alte hoteluri similare:
Hotel Domogled Baile Herculane 
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Bulgaria early booking
preduceri ealry booking 


Sharm El Sheikh 2019
primavara la plaja 2019


Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.