Hotel Muncel - Baile Felix

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel President din Baile Felix
Hotel President Spa 4*

wellness & tratament

foto exterior la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Baile Felix » 

Hotel Muncel, Baile Felix

Hotel Muncel Baile Felix
Foto exterior la Hotel Muncel 2* Baile Felix Foto interior la Hotel Muncel 2* Baile Felix
Galerie Foto
Hotel Muncel este situat in centrul statiunii Baile Felix si dispune de 578 de locuri de cazare repartizate in 289 de camere pe 12 etaje. Spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie, Tv cablu si balcon.

Alte facilitati oferite la hotel Muncel: 6 lifturi, bar de zi, resaturant clasic (160 locuri), piscina in aer liber cu apa termala naturala (pe perioada de vara), acces contra cost 12 lei/adult/zi, 9 lei/copil/zi, sala de conferinta (229 locuri), 2 sali cantina (130 locuri fiecare), parcare proprie (200 locuri). In cadrul complexului functioneaza baza de tratasment in cadrul careia sunt posibile hidrokinetoterapie in bazine cu apa termala la 36-37 C, kinetoterapie la salile de C.F.M. (dus subacval, afuziuni), termoterapice (impachetari cu parafina), masaj, bai galvanice, curenti de joasa frecventa, medie frecventa si inalta frecventa (curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, unde scurte, ultrasunet).

Aici se pot trata: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta); afectiuni rematismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice centrale si periferice; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate (boli metabolice si de nutritie, boli endocrine).
Proceduri si tratamente: bai cu apa minerala in cazi si bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; aplicatii calde cu namol; tratamente ginecologice cu ape minerale termale si cu namol cald; buvete pentru cura interna cu apa minerala; electro si hidroterapie; aerosoli si inhalatii; bazin in aer liber cu apa minerala termala; sali de gimnastica medicala; masaj medical; sauna.
Adresa hotelului: Baile Felix 417500, jud Bihor

De asemenea, cunoscut si sub numele de:
Hotel Muncel Baile Felix
Muncel Baile Felix
Muncel Hotel Baile Felix
Hotel Muncel Felix
Hotel Muncel Romania
1 Euro = 4,8972 lei la cursul BNR din data de 29.03.2021

Facilitati gasite la Hotel Muncel

ascensor baie cu cada baie cu dus bar de zi baza de tratament baie proprie incalzire centrala parcare piscina in aer liber punct informatii turistice restaurant telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu salon mic dejun
Alte hoteluri similare:
Hotel Muncel Baile Felix 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2020, reduceri

Hotel Termal 3*
wellness & Spa Baile Felix

oferte speciale la Eforie Nord, Hotel Europa
Hotel Europa 4*
plaja & wellness & Spa

oferte speciale la Balvanyos 2020, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*
wellness & tratament
Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.