Pensiunea Calin - Marginimea Sibiului

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel International din Baile Felix
Hotel International 4*

wellness & tratament

foto interior la hotelul Caprioara din Covasna
Hotel Caprioara 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Marginimea Sibiului » 

Pensiunea Calin, Marginimea Sibiului

Pensiunea Calin Marginimea Sibiului
Foto exterior la Pensiunea Calin 2* Marginimea Sibiului Foto interior la Pensiunea Calin 2* Marginimea Sibiului
Galerie Foto
Pensiunea Calin este situata in localitatea Gura Raului la soseaua principala intr-o zona deosebit de pitoresca. Aceasta este o cladire construita in stil nemtesc, cu poarta inalta si curte interioara foarte spatioasa.
Pensiunea poate oferi cazare pentru maxim 10 persoane in 5 camere repartizate astfel: la parter sunt 2 camere cu baie comuna si TV iar intr-o alta parte a parterului sunt asezate o camera cu baie proprie si TV cat si un living pentru servirea mesei (intrare separata). La etaj puteti gasi 2 camere cu baie proprie si TV.
Toate interioarele sunt decorate cu mult gust pastrand traditionalismul caracteristic Marginimii Sibiului. Incalzirea este realizata atat central cat si cu soba de teracota cu lemne. Curtea interioara spatioasa este pavata cu piatra si acoperita de o bolta de vita de vie .
Peisajul este intregit de un foisor unde pot fi preparate atat gratare sau mici cat si alte mancaruri traditionale. Aici mai gasiti un leagan pentru copii, o livada (nuci, peri, pruni, visini) si o ferma proprie (gaini, porci). Animalele de companie sunt acceptate doar in curte.
Alte servicii: inchirierea de biciclete, plimbare cu caruta sau sania trase de cai, insotirea in drumetii (in apropiere este construit un baraj de acumulare), organizarea de picnic in poienitele din muntii inconjuratori, vizita la rezervatia de bujori de munte, la bradul secular ( peste 400 ani) etc.
1 Euro = 4,7233 lei la cursul BNR din data de 21.06.2019

Facilitati gasite la Pensiunea Calin

baie cu dus baie comuna baie proprie parcare televizor in camera bucatarie
Alte hoteluri similare:
Pensiunea Calin Marginimea Sibiului 
 
Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.