Hotel Ursuletul - Predeal

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Predeal » 

Hotel Ursuletul, Predeal

Hotel Ursuletul Predeal
Foto exterior la Hotel Ursuletul 4* Predeal Foto interior la Hotel Ursuletul 4* Predeal
Galerie Foto
Hotel Ursuletul este locul ideal pentru a petrece o vacanta de neuitat in Predeal. Construita in stil tirolez, dispune de 70 de locuri de cazare repartizate in camere single, duble, suite, junior suite si honey moon. Toate spatiile de cazare sunt spatioase, amenajate cu gust si au dotarile: baie proprie, uscator de par, TV cablu, minibar, telefon, mobilier din bambus. Clubul THE OFFICE din cadrul complexului este atractia statiunii indiferent de anotimp.

Complexul va pune la dispozitie o sala de conferinte ( 70 locuri la pupitre, 100 locuri pe scaune ) complet dotata ( instalatie de sonorizare si amplificare, microfoane fixe si mobile, video-proiector, ecran de protectie, laptop cu acces internet, aparatura audio-video si flipchart cu hartie ). Aici aveti posibilitatea sa organizati intr-un cadru profesionist: conferinte si simpozioane, seminarii, mese rotunde, sedinte, conferinte de presa, diverse prezentari si promotii, lansari de servicii si produse.
Alte facilitati gasite la pensiunea Ursuletul: inchiriere ATV-uri Bombardier (2 locuri), tiroliana si rapel, tir sportiv si cu arcul, inchirieri echipament ski si snowboard pentru adulti si copii, scoala de ski - lectii individuale sau in grup (minimum 6    persoane), inchiriere snowmobile, transport gratuit la partia Clabucet si ski pass valabil in statiunile Predeal, Busteni si Sinaia.
1 Euro = 4,9255 lei la cursul BNR din data de 20.01.2023

Facilitati gasite la Hotel Ursuletul

baie cu cada baie cu dus bar de zi discoteca divertisment baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice sporturi de iarna telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu
Alte hoteluri similare:
Hotel Ursuletul Predeal 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.