Vila Select - Predeal

sejururi montane
Alege destinatia:

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

wellness & tratament

foto la hotel President din Baile Felix
Hotel President Spa 4*

wellness & tratament

foto exterior la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Predeal » 

Vila Select, Predeal

Vila Select Predeal
Foto exterior la Vila Select 3* Predeal Foto interior la Vila Select 3* Predeal
Galerie Foto
Vila Select din Predeal este amplasata la cumpana celor doua vai (a Timisului si a Prahovei) din statiune, la aproximativ 4 Km de gara C.F.R. Predeal, pe drumul care duce la Cabana Trei Brazi si dispune de 25 camere cu baie proprie, cu pat dublu, frigider, minibar şi TV color (cablu TV). Aici gasiti conditii optime de cazare atat pentru odihna cat si pentru practicarea sporturilor de iarna.
Vila Select dispune de un restaurant - 60 locuri , bar - 15 locuri , sala de jocuri si sala de training - 24 locuri si o parcare proprie - 10 locuri. De asemenea, vila are 2 terase pentru 25 pers. unde se pot servi preparate culinare cu specific romanesc si vanatoresc pregatite de catre maestrul bucatar. La mai putin de 5 Km se afla partiile de schi Cocos si Clabucet, dotate cu instalatie de iluminat nocturn si instalatie de produs zapada artificiala.

Pentru amatorii de drumetii exista posibilitatea unor excursii scurte la cabanele din zona: Clabucet (10 min), Secui (2 h), Garbova (1-2 h), Susai (1-1/2 h), Trei Brazi (1-1/2 h) si Paraul Rece cat si posibilitatea escaladarilor montane spre Masivul Piatra Mare (1843 m), Masivul Postavaru (1.800 m), Muntii Bucegi (Varfu Omu 2505 m, Varfu Caraiman 2248 m), Cascada Tamina, Pestera de Gheata din masivul Piatra Mare si Canionul Sapte Scari.
1 Euro = 4,8972 lei la cursul BNR din data de 29.03.2021

Facilitati gasite la Vila Select

baie cu dus bar de zi biliard divertisment frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant room service sporturi de iarna telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu sali de conferinte
Alte hoteluri similare:
Vila Select Predeal 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2020, reduceri

Hotel Termal 3*
wellness & Spa Baile Felix

oferte speciale la Eforie Nord, Hotel Europa
Hotel Europa 4*
plaja & wellness & Spa

oferte speciale la Balvanyos 2020, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*
wellness & tratament
Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.