Vila Select - Predeal

sejururi montane
Alege destinatia:

foto la hotelul Lotus din Baile Felix
Hotel Lotus 5*

wellness & tratament

foto la hotel Ensana din Sovata
Hotel Ensana 4*

wellness & tratament

foto la hotelul Clermont din Covasna
Hotel Clermont 4*

wellness & tratament

Newsletter
Email
Trimite
Home » Predeal » 

Vila Select, Predeal

Vila Select Predeal
Foto exterior la Vila Select 3* Predeal Foto interior la Vila Select 3* Predeal
Galerie Foto
Vila Select din Predeal este amplasata la cumpana celor doua vai (a Timisului si a Prahovei) din statiune, la aproximativ 4 Km de gara C.F.R. Predeal, pe drumul care duce la Cabana Trei Brazi si dispune de 25 camere cu baie proprie, cu pat dublu, frigider, minibar şi TV color (cablu TV). Aici gasiti conditii optime de cazare atat pentru odihna cat si pentru practicarea sporturilor de iarna.
Vila Select dispune de un restaurant - 60 locuri , bar - 15 locuri , sala de jocuri si sala de training - 24 locuri si o parcare proprie - 10 locuri. De asemenea, vila are 2 terase pentru 25 pers. unde se pot servi preparate culinare cu specific romanesc si vanatoresc pregatite de catre maestrul bucatar. La mai putin de 5 Km se afla partiile de schi Cocos si Clabucet, dotate cu instalatie de iluminat nocturn si instalatie de produs zapada artificiala.

Pentru amatorii de drumetii exista posibilitatea unor excursii scurte la cabanele din zona: Clabucet (10 min), Secui (2 h), Garbova (1-2 h), Susai (1-1/2 h), Trei Brazi (1-1/2 h) si Paraul Rece cat si posibilitatea escaladarilor montane spre Masivul Piatra Mare (1843 m), Masivul Postavaru (1.800 m), Muntii Bucegi (Varfu Omu 2505 m, Varfu Caraiman 2248 m), Cascada Tamina, Pestera de Gheata din masivul Piatra Mare si Canionul Sapte Scari.
1 Euro = 4,9255 lei la cursul BNR din data de 20.01.2023

Facilitati gasite la Vila Select

baie cu dus bar de zi biliard divertisment frigider in camera baie proprie incalzire centrala parcare punct informatii turistice restaurant room service sporturi de iarna telefon in camera televizor in camera televiziune prin cablu sali de conferinte
Alte hoteluri similare:
Vila Select Predeal 
 

vacante meridiane
reduceri de sezonspecial la Baile Felix 2022, reduceri

Hotel Nufarul 3*

wellness & tratament

oferte speciale la Poiana Brasov, Rizzo Boutique
Hotel Rizzo Boutique 4*

oferte speciale la Balvanyos 2022, reduceri
Hotel Grand Balvanyos 4*Descriere pe Pinterest


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.