Hoteluri in Geoagiu Bai | Alege hotel din Geoagiu Bai

sejururi montane
Alege destinatia:

foto interior Continental din Sibiu
Hotel Continental 4*

Craciun & Revelion 2018

foto exterior la hotelul Danubius din Sovata
Hotel Danubius 4*

Craciun & Revelion 2018

foto la hotel International din Sinaia
Hotel Internatiional 4*

Craciun & Revelion 2018

foto interior la Vila Economat
Vila Economat 3*

Craciun & Revelion 2018

Newsletter
Email
Trimite
Home » 

Hoteluri in Geoagiu Bai

Hoteluri Geoagiu Bai
foto Geoagiu Bai
Galerie Foto

Selectii hoteluri Geoagiu Bai, oferte de cazare, tratament

- Geoagiu Bai este situata in sudul Muntilor Apuseni, la altitudinea de 355 m. intr-o superba zona colinara acoperita de paduri, in apropierea Vaii Muresului, la 19 km de Orastie, 40 km de Deva si 90 km de aeroportul din Sibiu. In statiune predomina un climat reconfortant, tonic, cu variatii mici de temperatura, cu ierni blande si veri placute ( temperatura medie 20 C), anual inregistrandu-se peste 100 zile insorite. Calitatile curative ale apelor minerale sunt cunoscute inca din perioada dacica cand localitatea a fost denumita Germisara. Dupa colonizare, romanii amenajeaza termele captand izvoarele prin tuburi de teracota. Utilizarea apelor a devenit sistematica mai ales la inceputul secolului XX, când au fost amenajate primele unitati balneare.

La Geoagiu Bai se pot trata: afectiuni reumatismale, degenerative inflamatorii, post traumatice, ginecologice, afectiuni ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, nevroze astenice, boli profesionale, afectiuni ale aparatului renal, afectiuni asociate endocrine, boli de nutritie, afectiuni metabolice. Factorii naturali sunt compusi din : ape minerale pe jumatate termale, bicarbonatate, bogate in calciu, magneziu, hipotonice folosite in cura balneara completa, namoluri de turba, unsuroase, iodate si feruginoase folosite pentru impachetari si aplicari partiale, gaze terapeutice (mofete) completate de bioclima tonica, stimulativa, cu o presiune atmosferica moderata si aer pur fara alergogeni, bogat in ioni negativi.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de toamna - iarna - primavara 2018, oferte speciale la hoteluri din Geoagiu Bai, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.

Hoteluri din Geoagiu Bai, oferte recomandate:

Hotel Germisara Geoagiu Bai  

foto Hotel Germisara - Geoagiu Bai
Galerie foto hotel
Hotel Germisara este situat in Geoagiu Bai, in statiunea balneara si dispune de spatii de cazare repartizate in  144 de camere confortabile si 7 apartamente elegante. Camerele sunt decorate cu mult gust si sunt dotate cu: baie proprie, minibar, halate de baie, TV cablu, telefon si acces la internet.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Geoagiu Bai? Solicitati din timp ofertele de Craciun & Revelion 2018 la hotel Germisara 4*!

Alte facilitati gasite la hotel Germisara: restaurant, 2 baruri,  terase, lift, safe, room service, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in camere, centru de conferinta (150 locuri ), spalatorie, Centru Wellnes & Spa ( tratament cu parafina, 2 bazine, 2 cabine de sauna, o cabina solar, salon de coafura, manichiura - pedichiura, masaj, hidroterapie, cabinet inhalatii, ... detalii oferte
 

vacante meridiane
reduceri de sezon


Revelion 2018 orase europene
orase europene
Revelion 2018

Revelion 2018 destinatii exotice
destinatii exotice
Revelion 2018Descriere pe Pinterest

Descriere pe Google+


Descriere.ro este detinut si operat de Meridian Travel S.R.L.